Elk kerstcadeau is waardevol

Elk kerstcadeau is waardevol, door de boodschap die erachter zit: waardering, tevredenheid. Een kerstpakket hoeft niet in geld te worden uitgedrukt. Je wil je werknemers een mooi kerstpakket uitreiken om je tevredenheid te tonen over de inzet van jouw mensen voor het bedrijf. Zijn de resultaten ontzettend goed, boven verwachting, dan zul je daar je medewerkers ook wat van mee willen geven in woorden en daden. Een eindejaarstoespraak met een toost op het nieuwe jaar en een kerstpakket om thuis van te genieten. Zijn de resultaten wat minder ondanks alle inzet, dan zal het cadeau wat kleiner uitvallen. Het gaat om de intentie van het kerstpakket, groot of klein dat maakt dan eigenlijk niet uit. Duur of goedkoop, ook dat is niet belangrijk, wel de blijk van waardering, die mag niet ontbreken. Kerstpakkettenplaza maakt het mogelijk!

Elke vorm van waardering; Elk kerstcadeau is waardevol

Je werknemers zullen het kerstpakket niet in geld omrekenen, zij nemen elke vorm van waardering in dank af. Negeer de feestdagen daarom niet! Een kleine surprise met Sinterklaas of een kleine attentie met kerst, probeer dat in elk geval te realiseren voor jouw medewerkers. Naarmate het bedrijf en de resultaten groeien kun je de cadeaus aanpassen. Kerstpakkettenplaza heeft eenvoudige, voordelige kerstpakketten die zeer geschikt zijn om je werknemers te verrassen, maar ook luxe en exclusieve cadeaus. Elk kerstpakket groot of klein, duur of goedkoop is met zorg samengesteld. Bekijk de 9 categorieën en de diverse prijsklassen van de kerstgeschenken en bepaal wat jij dit jaar voor je personeel kunt doen. Aan keuze geen gebrek.

Het verrassingseffect, goed voor de sfeer

De kerstpakketten zijn in veel bedrijven groot en klein een traditie geworden. Daar zul je niet graag van afwijken, waarom zou je ook? Het personeel is blij met dit extraatje van de werkgever en wil dit niet graag missen. Je kunt er, als de resultaten het toelaten, een andere verrassing bij doen, namelijk een surprise op 5 december. Het verrassingseffect daarvan zal groot zijn en is goed voor de sfeer. Juist omdat een werkgever dit niet verplicht is aan haar of zijn werknemers is dit een groot gebaar tegenover het personeel. Een gebaar van tevredenheid over de mensen die in het bedrijf of organisatie werken. Een gebaar dat per werknemer vanaf slechts een paar euro’s mogelijk wordt gemaakt door Kerstpakkettenplaza.

Werkgever, aandacht voor werknemers loont

Elk kerstcadeau is waardevol – Weet je wat extra aandacht van jou voor je werknemers teweeg zal brengen? Een betere sfeer op de werkvloer, meer verantwoordelijkheid van je werknemers voor het bedrijf, blijdschap, respect en waardering voor jou als werkgever, die niet alleen maar neemt maar ook geeft. Ook iets extra’s voor je zakenrelaties kan goed zijn voor het bedrijf. Je onderstreept namelijk de prettige samenwerking en je wil graag samen verder met deze goede contacten. Aandacht in de vorm van een woord van dank tijdens de eindejaarsborrel, prima. Een leuk cadeau, een kerstpakket groot of klein dat maakt niet uit, versterkt de banden met je personeel en je zakenrelaties. Op de werkvloer zal er positief over worden gesproken en jij zult vele complimenten krijgen over de kerstpakketten. Dat beetje extra aandacht, dat fraaie cadeau voor je zakenrelaties en personeel geven je voldoening.

Goed personeel verdient een goed kerstpakket

Elk kerstcadeau is waardevol – Geen verplichting, wel een mooie gebaar, het uitreiken van kerstpakketten tegenover je medewerkers en een mooie traditie die veel bedrijven al heel lang in ere houden. Het hele jaar werken voor het bedrijf, je extra inzetten in drukke tijden, ’s avonds doorwerken als dat noodzakelijk is om een deadline te halen enz. Mooie voorbeelden van mensen die hart hebben voor het bedrijf en daarom een goed kerstpakket verdienen.

Goed, gemotiveerd personeel verdient een goed kerstpakket. En het is wellicht een goede tip om ook 5 december voortaan je personeel extra te verwennen met een heerlijke chocolade letter, een pop van speculaas of ander Sint snoepgoed. Let eens op de leuke reacties van je medewerkers, die zullen je veel voldoening geven. En weet je dat je voor slechts enkele euro’s per werknemer een heerlijke Sintsurprise kunt bestellen?

Klein gebaar, grote gevolgen voor jou en je bedrijf. Kerstpakkettenplaza.nl biedt je daarom fraaie Sinterklaaspakketten en kerstpakketten aan in 9 categorieën en in 8 verschillende prijsklassen: tussen 5 en 20 euro (de goedkoopste), 20 en 25 euro, vervolgens telkens met vijf euro oplopend tot de exclusieve kerstpakketten vanaf 55 euro. Daar moet toch een keuze uit te maken zijn? Kom je er zelf desondanks niet uit, geen probleem, vraag ons je verder te helpen. Maak gebruik van onze ervaring en geniet straks van het resultaat.

Elk kerstcadeau is waardevol
Elk kerstcadeau is waardevol