Even stilstaan bij de feestdagen in december

Stop, even stilstaan bij de feestdagen in december. Hoewel het nu nog erg vroeg in het jaar is, willen wij je alvast vertellen dat wij, de medewerkers van Kerstpakkettenplaza, met de voorbereidingen zijn begonnen. Goed werk heeft tijd nodig en ook voldoende voorbereiding, zodat we straks goed voor de dag komen met onze kerstpakketten en surprises. Met de voorbereidingen zijn we al begonnen: beurzen bezoeken, ons op de hoogte stellen van de trends voor kerst 2017 en als eerste hebben we kerst 2016 geëvalueerd om er alle positieve zaken en opmerkingen uit te halen en om inspiratie te halen uit de leuke ideeën, die ons ter ore zijn gekomen. Dank voor de fijne opbouwende reacties! Tevreden klanten staan bij ons centraal en staan in onze tien beloften. Het is prettig om te horen als dat is gelukt, 100% tevreden klanten.

Iedereen krijgt graag een compliment

Iedereen krijgt graag een compliment. Het is altijd prettig om te horen dat men blij is met je en dat men jouw inzet voor het bedrijf waardeert. Een werkgever die zijn werknemers tijdens de kerstborrel toespreekt en de situatie en voortgang van het bedrijf toelicht, wordt door werknemers zeker gewaardeerd en gerespecteerd. Een woord van dank is altijd goed om te horen. Toch is het voor werknemers ook erg prettig als er een paar keer per jaar wat extra voor hen wordt georganiseerd. Je kunt daarbij denken aan een feestavond, een barbecue, een Sinterklaasviering voor de jongste kinderen van je medewerkers en een kerstborrel.

Op die manier blijft het tonen van tevredenheid niet bij woorden. Je geeft daadwerkelijk iets tastbaars aan je mensen. De kerstborrel met een kort woordje kun je afsluiten door het uitdelen van fraaie kerstpakketten. Kerstpakkettenplaza helpt je daarbij graag door je een fantastisch assortiment aan deze pakketten online aan te bieden.

Kerst een prima gelegenheid om waardering te tonen

Wanneer toon jij als werkgever waardering aan je personeel? Dat zal regelmatig gebeuren door een praatje te maken bijvoorbeeld. Ook door de resultaten van het bedrijf te bespreken met je mensen betrek je jouw personeel bij het bedrijf. Jouw medewerkers gaan zich verantwoordelijk voelen en dat zul je merken in de resultaten. Wil je ook graag op een andere manier je tevredenheid uiten dan is kerst daar een prima gelegenheid voor. Van het overhandigen van de kerstpakketten aan je medewerkers en eventueel ook aan je zakenrelaties zou je een jaarlijks terugkerend gebruik kunnen maken. Het is een van de leuke dingen die je voor je mensen kunt doen en waar jij veel voldoening van zult hebben.

Zakelijk en menselijk, maak een combinatie

Je runt een bedrijf. Je hebt een grote verantwoordelijkheid tegenover je personeel, dat ervoor zorgt dat je bedrijf groeit en bloeit. Elke maand het salaris uitbetalen, in mei het vakantiegeld en in december wellicht een eindejaarsuitkering. Daar moet hard voor worden gewerkt, een zakelijk aanpak is dan ook nodig. Toch heb jij als werkgever naast de zakelijke kant ook een menselijke kant, die je graag aan je mensen toont. Sinterklaas en kerst zijn daarvoor geschikte momenten.

Als jij de Sintsurprises en kerstpakketten door Kerstpakkettenplaza laat verzorgen kun jij rekenen op heel verrassende reacties van de medewerkers. Kijk eerst naar je budget en bepaal vervolgens wat je aan je personeel kunt besteden tijdens de feestmaand december. Ons aanbod is groot en het assortiment is breed, maak je keuze en plaats vervolgens je bestelling. Heb je vragen of wil je wat wijzigingen in het gekozen pakket laten aanbrengen, neem contact met ons op en wij kijken naar de mogelijkheden. Met de Sinterklaasviering en de feestdagen van kerst kun jij de perfecte combinatie maken van het zakelijke met het menselijke.

Zakelijk omdat je niet boven je budget gaat en menselijk omdat je geeft wat je kunt. Heb je een ruim budget dan kun je een keer flink uitpakken. Gaan de zaken wat minder, pas je budget aan, zodat het een verantwoorde uitgave wordt. Wij houden er met onze pakketten rekening mee, door cadeaus in verschillende prijsklassen aan te bieden. Sta eens per jaar stil bij elkaar en met elkaar en vier de feestdagen samen. Een gezellige Sintviering voor de allerkleinsten uiteraard met een cadeautje en kort daarna volgen de kerstdagen, voorafgegaan door de kerstborrel en het uitdelen van de kerstpakketten. Gezellig samenzijn, een dankwoord en misschien wil je de bedrijfsresultaten van je bedrijf met je collega’s delen. Hoe staat het bedrijf ervoor? Medewerkers zullen het zeker waarderen als zij hierbij betrokken worden. Het fraaie kerstpakket sluit het jaar af met de woorden “gezellige feestdagen en tot volgend jaar”.