Exclusieve kerstpakketten, bestel ze nu!

Exclusieve kerstpakketten op deze site zijn in negen prijscategorieën verdeeld. Traditioneel wil zeggen dat dit complete kerstpakketten zijn, inclusief bijpassende kerstdoos en een verbluffende inhoud. In de hoogste prijsklasse, vanaf 55 euro treft u de meest exclusieve kerstpakketten aan.

Door uw medewerkers te verrassen met een van de exclusieve kerstpakketten laat u uw medewerkers op zeer attente wijze blijken dat u zeer tevreden bent over hun werkzaamheden. Vaak word dit soort kerstpakketten opgevat als bijzondere beloning als dank voor het werk van afgelopen jaar. Dat geeft net dat beetje extra motivatie en stimulans om de werkzaamheden zo voort te zetten.  Doordat dit zeer  luxe en/of grote pakketten zijn ziet de ontvanger direct dat zijn of haar werk zeer gewaardeerd wordt. Een zichtbaar compliment dat tevens ook nog eens heel lekker smaakt. Zo kunt u uw personeel nog eens aangenaam verrassen.

Exclusieve kerstpakketten bestellen? Bekijk de mogelijkheden

De exclusieve kerstpakketten zijn gebaseerd op de traditionele kerstpakketten maar bevatten vele extra’s wat bij het thema van het pakket past. Zo bevatten ze vaak veel en mooi serviesgoed, een luxe reistrolley, fraaie lantaarn(s) of handig keukenapparatuur.  Stuk voor stuk prachtige en handige items die iedereen kan gebruiken. Deze met extra veel zorg samengestelde pakketten zijn een exclusief gebaar richting uw medewerkers.

De meest exclusieve kerstpakketten kunt u nu ook heel gemakkelijk online bestellen. Vanaf 10 stuks leveren wij deze chique kerstdozen op de door u gewenste locatie(s). Door ons grote online aanbod, ook in de hogere prijsklassen, heeft u de keuze uit meer dan 50 exclusieve kerstpakketten. Als u zelf een exclusief kerstpakket wilt samenstellen kan dat ook. U weet dan zeker dat u dan een heel bijzonder en persoonlijk kerstpakket geeft wat alle andere pakketten uitsluit.

Navigeer eenvoudig via de onderstaande afbeelding naar exclusieve kerstpakketten en laat uzelf verrassen door het enorme aanbod. Heeft u andere wensen? Neem even contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

exclusieve kerstpakketten