Explore de leukste kerstpakketten

Bent u een echte avonturier of zou u dat graag willen zijn? Dit jaar is er een avontuurlijke kerstpakketten themalijn. De ‘Explore’ lijn is speciaal ontworpen voor mensen die het leuk vinden om te reizen en de wereld te ontdekken.

Wellicht gaat u deze zomer al op reis. De producten uit de themalijn ‘Explore’ zullen u dan met Kerst herinneren aan de prachtige reizen die u heeft gemaakt. Terwijl u in december lekker binnen zit bij de openhaard, kunt u nog nagenieten van de avonturen.

Wilt u uw personeel een avontuurlijk kerstcadeau geven? Dan is de themalijn Explore misschien wel heel geschikt voor u! De foodproducten hebben mooie reisfoto’s op de verpakkingen. Ook zijn de producten reisgerelateerd. Zo vindt u bijvoorbeeld per stuk verpakte cakejes en marshmallows in het assortiment. Handig om mee te nemen en om gewoon zo op te eten.Explore

 

 

 

 

Als u meer producten uit deze lijn wilt zien, kunt u terecht op ons Instagramaccount voor leuke foto’s.

Vragen?

Heeft u vragen over het nieuwe assortiment kerstpakketten? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? We helpen u graag! Neemt u gerust contact op met onze klantenservice of benader ons via sociale media.