Fair & Share kerstpakket

Fair & Share kerstpakket : Steun het Goede doel Voedselbank of stichting Present.

Speels, eigenwijs, kleurrijk en helemaal van nu! Fair & Share staat voor samen, met elkaar, bouwen aan een gelijk deel voor iedereen. Van de opbrengst van Fair & Share producten gaat een deel naar de Voedselbank of stichting Present. Give back a Fair Share: iedereen mag horen van die boodschap!

Fair & Share kerstpakket voor een bijzonder kerstpakket voor het Goede doel

Kerstpakket Fair & Share staat voor samen, met elkaar, bouwen aan een gelijk deel voor iedereen. Van de opbrengst van Fair & Share producten gaat een deel naar de Voedselbank of stichting Present. Kerstpakketten met een gedachten. Anderzijds zijn het natuurlijk allemaal smaakvolle producten waarmee u uw mensen kunt belonen voor het afgelopen jaar!

Fair & Share kerstpakket bestellen; steun stichting Present

Stichting Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Samen opkomen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Stichting Present werkt met vrijwilligers samen om de mensen in jouw buurt hulp te bieden waar nodig. Daar wordt iedereen blij van!

Fair & Share kerstpakket bestellen; steun de Voedselbank

Voedselbank : In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armste door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om de mensen van voldoende eten te kunnen voorzien, werken zij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Met als motto: ‘’Oog voor voedsel, hart voor mensen”.

fair & share kerstpakket
fair & share kerstpakket

Fair & Share kerstpakket samenstellen; veel is mogelijk

Ook zo gecharmeerd van deze mooie themalijn? We kunnen het ons dan ook helemaal voorstellen. Vanaf 50 stuks kunt u ook het pakket volledig aan uw wensen aanpassen. Het zelf samenstellen van de pakketten kan in een van onze showroom of zelf volledig online. We voorzien u binnen 24 uur van een passende offerte en natuurlijk een proffesionele pakketfoto. Kijk dat is service van de bovenste plank. Waardoor de beleving helemaal top zal zijn!

Klik op de afbeelding om de mooiste fair & share kerstpakket te zien!

Fair & Share kerstpakket
Fair & Share kerstpakket