Fair & Share

Kerst is dit jaar voor iedereen! De Fair & Share kerstgeschenken van Kerstpakkettenplaza.nl garanderen eerlijkheid voor mens, dier en milieu. Naast dat het een mooi doel dient, zijn de producten ook gewoon heel lekker en kwalitatief goed.  Fair & Share is gemaakt met als uitgangspunt bewustwording en duurzaamheid.

Veel mensen kennen wel het begrip Fairtrade, maar Fair & Share blijft nog een relatief onbekend begrip. De makers van dit merk vonden dat Fairtrade tekortschoot in aandacht voor het milieu. Het totale plaatje moet volgens hen eerlijk zijn en geef ze eens ongelijk.

Wij zijn dan ook onwijs blij dat wij de producten van Fair & Share op onze site aan mogen bieden. De heerlijke koffie, chocolade en jam van deze onderneming zijn bij ons favoriet. En als je ergens blij van wordt tijdens de donkere dagen, dan is het wel zo’n mooi foodpakket!

Er zijn voor een ander, denken aan elkaar. Dat is waar het met kerst om gaat. Verras uw medewerkers met een prachtig kerstpakket dat goed is voor mens, dier en milieu. Het is anders dan anders, hip, verfrissend en vooral warm. Als we het allemaal zouden doen, zou de wereld een stuk mooiere plek zijn.

Fair & Share
Kerstpakket: Recycle happiness

Fair & Share voor iedereen!

Fair & Share producten zijn echt ‘up and coming’. Deze themalijn is dan ook een heuse trend in 2018. We raden u aan snel te bestellen, op is op! Met een kerstpakket uit deze prachtige lijn maakt u zowel uw medewerkers als uzelf blij. Er is uiteraard niks mooiers dan het geschenk van geven! Met een geschenk uit deze lijn geeft u niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ook een verhaal.

Over het kerstpakket van 2018 zal nog het hele jaar gesproken worden. Elk jaar is het natuurlijk een feest, maar dit jaar was wel heel speciaal. Wij van kerstpakkettenplaza.nl wensen u een fantastisch fijne kerst toe.fairtrade