Fairtrade kerstpakketten voor jou

Fairtrade kerstpakketten bestellen – Verras uw werknemers met heerlijke Fairtrade kerstpakketten en u weet zeker dat ze gaan genieten. Heerlijke en inspirerende producten die uitstekend passen in een kerstgeschenk. Veel mensen staan tijdens de feestdagen stil bij elkaar, bij mensen in ons land, maar ook bij mensen in het buitenland. Er wordt gekeken naar onze welvaart en hoe wij leven en hoe dat is in andere landen. Met de Fairtrade kerstpakketten denkt u aan iedereen, zowel aan uw werknemers als aan de producenten van deze kerstgeschenken.

Het is fijn wanneer u weet dat u op een positieve manier bij kunt dragen aan de ontwikkelingen in een ander land, aan een beter leven voor de mensen daar. Daarom zijn de Fairtrade kerstpakketten de laatste tijd erg populair. Nog niet iedereen heeft een goed beeld van de inhoud van deze pakketten. Dit kan echter snel veranderen. Wanneer u op onze website kijkt, is het u snel duidelijk wat de mogelijkheden zijn en dan kunt u een keuze maken uit het ruime aanbod Fairtrade producten.

Waarom Fairtrade kerstpakketten?

De feestdagen staan weer voor de deur en we staan stil bij de verschillende leefomstandigheden in de wereld. Voor u als werkgever is het belangrijk dat u dat ook doet en denkt aan eerlijke handel. Als u kiest voor onze Fairtrade kerstpakketten draagt u daar positief aan bij.

  • Fairtrade wil zeggen eerlijke handel. De producenten in ontwikkelingslanden krijgen een eerlijke prijs voor het product.
  • De omstandigheden waarin de producten gemaakt worden zijn menswaardig.
  • U draagt met de Fairtrade kerstpakketten bij aan de verbetering van de leefomstandigheden van mensen die het minder goed hebben dan wij.

Als u dit aan uw werknemers laat zien, dan bent u een goed voorbeeld voor hen. Doordat u hier met de feestdagen bij stil staat, zullen zij dit ook doen. Ze zullen het erg waarderen dat u op deze manier uw steentje bijdraagt aan een beter leven voor de mensen in de ontwikkelingslanden.

Ruime keuze Fairtrade kerstpakketten

Door het ruime aanbod aan Fairtrade kerstpakketten, krijgt u snel een goed beeld van ons huidige assortiment. Ken uw budget. Wij bieden u namelijk kerstgeschenken aan in verschillende prijsklassen. Het is nu aan u welke keuze u gaat maken, maar zorg dat u op tijd gaat bestellen! Het zou ontzettend jammer zijn als de pakketten die u wenst niet meer op voorraad zijn. Wilt u graag weten wat het totaal aan Fairtrade kerstpakketten voor uw werknemers u gaat kosten? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Klik op het onderstaande logo voor alle Fairtrade kerstpakketten.

fair-trade-kerstpakketten