Food pakketten kerst

Alweer een Engelse term, zul je misschien denken. Food staat voor voedsel, een food kerstpakket zit boordevol met etenswaren en drinken. Dat kunnen “normale” producten zijn, maar ook de meest luxe of buitenlandse gerechten en ook ingrediënten waarmee je bepaalde gerechten zelf kunt bereiden.

Kortom: food pakketten hebben een zeer gevarieerde inhoud. Jij geeft je voorkeur aan, nadat je het aanbod hebt bekeken en bestelt het aantal food pakketten dat je nodig hebt om je personeel te verrassen zo vlak voor de feestdagen. Food pakketten, onze extra goed gevulde kerstpakketten zoals jij deze misschien van vroeger kent. Producten om op elk gewenst moment van de dag van te eten en te genieten, zo divers, zoet, zout, hartig! Soms ook bevat een food pakket een bewaarcadeau of een stukje hardware. De kwaliteit is uitstekend en bij elk food pakket wordt een duidelijk overzicht gegeven van de inhoud, zodat je precies weet wat je koopt. Ook de prijs wordt uiteraard vermeld, met en zonder BTW.

De verpakking is feestelijk. Kerstpakkettenplaza houdt rekening met mens en milieu bij het samenstellen en verpakken van de kerstpakketten. Bij verkoop van de food pakketten wordt er door ons een bepaald bedrag afgedragen aan een goed doel, ook dat wordt vermeld op onze website en ook nog een keer afzonderlijk bij het pakket. Dit bedrag doneren wij namens jouw bedrijf, het kost je niets extra. Als je food kerstpakketten bestelt (en ook kerstpakketten uit de andere categorieën) bij Kerstpakkettenplaza doe je automatisch mee aan het steunen van goede doelen. Je kunt na het vinden van geschikte kerstpakketten meteen je bestelling eenvoudig online plaatsen.

Je kunt er echter ook voor kiezen om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook dat kan via onze website eenvoudig online. Na ondertekening van de offerte, die je per e-mail ontvangt, heb je jouw bestelling geplaatst. Bij voorbaat onze hartelijke dank, ook namens de goede doelen.

Wat verwacht je van een kerstpakket?

Vroeger verwachtte je van een kerstpakket dat het goed gevuld was met eten en drinken. Een kerstpakket waarin voor elk wat wils zat. Bij onze food pakketten is daarin niet zoveel veranderd. Nog steeds is het uitpakken van deze kerstpakketten een feest voor het gehele gezin of voor je huisgenoten. Uiteraard zal er aan de inhoud een en ander zijn veranderd. De food pakketten gaan ook met hun tijd mee.

Nog steeds echter zal de inhoud grotendeels of hoofdzakelijk bestaan uit eetbare producten en lekker drinken, soms aangevuld met een artikel dat lang na de feestdagen nog steeds te gebruiken is. Denk in dat geval aan een leuke broodmand, een bonbonschaaltje, een koektrommel. Hoewel de inhoud van de food pakketten kan variëren, is er één ding dat hetzelfde blijft namelijk de uitstekende kwaliteit van al onze kerstpakketten. Wij hechten hieraan veel waarde, het pakket moet niet alleen boordevol producten zitten, maar deze producten moeten ook van de beste kwaliteit zijn (want alleen het beste is goed genoeg voor jouw medewerkers).

En daar kun je op rekenen bij Kerstpakkettenplaza. Bij ons mag je kwaliteit verwachten tegen een eerlijke prijs. Lees op onze website onze tien beloften en je weet wat wij belangrijk vinden en waar we voor staan. Je weet dan precies wat je kunt verwachten van een kerstpakket als je dit bij ons bestelt.

Food pakketten zijn favoriet bij velen

De traditionele kerstpakketten zijn nog steeds zeer populair, maar ook de food pakketten worden massaal besteld bij Kerstpakkettenplaza. Er is bij ons een ruime keuze aan kerstpakketten, waardoor het soms moeilijk is om te kiezen. Alle kerstpakketten verkopen namelijk zichzelf, let op de uitstraling, lees de productinformatie en ook niet onbelangrijk, kijk naar de prijs. Het is bij Kerstpakkettenplaza namelijk financieel gezien (bijna) voor elke werkgever mogelijk om een kerstpakket bij ons te bestellen, want zowel het aanbod als ook de prijzen variëren.

Ken je budget en ga op zoek naar een geschikt cadeau voor je personeel. Food pakketten vallen bij iedereen in goede aarde, iedereen eet en drinkt graag iets extra tijdens de feestdagen. En die heerlijke fles wijn kan ook bewaard worden om tijdens de jaarwisseling te proosten op een gelukkig Nieuwjaar. Welk kerstpakket je ook kiest, als je kiest met je hart komt de boodschap zeker goed over bij je medewerkers.