Foodpakket voor je medewerkers

Geef jij de voorkeur aan een gezellige boordevolle tas, mand of doos met boodschappen voor je medewerkers? Dan is de beste keuze uit ons reuze aanbod het foodpakket. Dit pakket kun je namelijk vergelijken met het traditionele kerstpakket, wellicht ken je het nog van vroeger toen je ouders een kerstpakket mee naar huis brachten, met lekkere etenswaren en drinken. Het hele gezin maakte samen het kerstgeschenk onder de kerstboom open om te kijken wat er voor lekkere producten in zaten. Iedereen had wel voorkeur voor een bepaalde lekkernij, het snoepen en genieten kon beginnen. Gelukkig bestaat deze gezelligheid nog steeds en er maken zo rondom kerst veel gezinnen samen het kerstpakket open.

Een prima keuze werkgevers, zeker als jouw personeelsbestand grotendeels uit gezinnen bestaat. Maar ook andere collega’s weten een lekker boodschappenpakket te waarderen, reken daar gerust op. Een foodpakket om van te smullen en om een lekker drankje te nemen, producten voor bij het ontbijt, de lunch, het diner, heerlijke snacks bij de borrel. Een zeer welkom geschenk in elk huishouden, groot of klein.

Geef jij graag een doos, mand of tas boordevol producten?

Geef jij je werknemers graag een kerstpakket boordevol producten? Een kerstpakket waarvan de  inhoud niets te wensen over laat en waarvan de kwaliteit super is? Kies dan bij Kerstpakkettenplaza voor de foodpakketten. Wanneer deze online staan kun je precies zien wat er in een foodpakket zit, hoeveel artikelen en uiteraard de prijs. Wanneer jij je budget kent dan kun je op prijs zoeken en het juiste foodpakket kiezen, dat binnen je budget past. Ook de kleinste foodpakketten zijn de moeite waard. Dus even wat minder geld om uit te geven met kerst? Laat de traditie van de kerstpakketten niet verloren gaan, maar geef een kleiner kerstpakket. Het idee achter het cadeau dat is namelijk het belangrijkste, dat is wat er telt. De inhoud is, zoals reeds is vermeld, bij elk kerstcadeau prima van kwaliteit. Het aantal artikelen verschilt per pakket. Je zult met elk foodpakket hoge ogen gooien bij je medewerkers.

Verrassingspakket bruikbaar voor iedereen

Een foodpakket is een verrassingspakket voor elke ontvanger. Dit kerstpakket zit boordevol lekkernijen en zoals je van ons bent gewend van de beste kwaliteit. Elke werknemer zal blij zijn met de inhoud van etenswaren en drinken. Het zijn zeer bruikbare producten voor jong en oud. Er zijn foodpakketten met verschillende aantallen artikelen, ook de inhoud varieert. Je kunt eenvoudig zoeken op prijs als je weet wat je kunt besteden per medewerker.

Maar het is ook aan te raden om het gehele assortiment te bekijken waardoor je wellicht inspiratie krijgt. Je ziet misschien producten die jij ook graag aan het door jou gekozen pakket wil toevoegen. Of je wil bepaalde producten of een product ruilen tegen een ander product. In overleg is er ontzettend veel mogelijk. We vragen in dat geval wel of je op tijd wijzigingen wil doorgeven en het moet een bestelling van 50 kerstpakketten of meer betreffen. Je zult begrijpen dat het doorvoeren van wijzigingen anders ondoenlijk voor ons is.

Foodpakket geschikt voor jong en oud

Een foodpakket als kerstcadeau is een schot in de roos. Een foodpakket is geschikt voor gezinnen, alleenstaanden, collega’s met partner, vergeet de gepensioneerde en zieke medewerkers niet en misschien dit jaar ook een kerstpakket voor zakenrelaties? Een foodpakket geschikt voor jong en oud. Iedereen zal het prettig vinden om wat extra lekkernijen in huis te hebben tijdens de feestdagen. Met een boordevol foodpakket ga jij dat voor je werknemers realiseren. Vergroot de feestvreugde van je mensen tijdens de kerstdagen door het uitdelen van onze populaire foodpakketten. Je hebt zeer veel keuze uit inhoud en prijs, waardoor het hopelijk voor elke werkgever mogelijk is om de traditie van de kerstpakketten voort te zetten.

Foodpakket wordt door iedereen graag ontvangen

Je hebt een gezin, je bent alleenstaand of woont samen met je partner, een foodpakket wordt door iedereen graag ontvangen. Je hoeft je bij een foodpakket niet af te vragen of je collega’s dit wel kunnen gebruiken, want eten en drinken doen we allemaal. En tijdens de feestdagen wordt er vaak nog meer de nadruk gelegd op lekker eten en drinken, wat extra snoepen en snacken, kortom een foodpakket dat gaat er in als zoete koek. Geen zorgen over de kwaliteit, wij leveren namelijk uitsluitend kwaliteit, lees onze 10 beloften op onze site en je ziet waar wij aan voldoen.

Je hoeft dan niet meer te twijfelen om bij Kerstpakkettenplaza je kerstcadeaus te bestellen. Trouwe klanten hebben deze twijfel al lang niet meer, lees de recensies, waar wij bijzonder trots op zijn. Nog een reden voor ons om hard te werken om behaalde resultaten in het verleden te evenaren of zelfs te overtreffen.