Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Foodpakket zakelijk

Foodpakket zakelijk

De foodpakketten die u worden aangeboden, zijn allemaal goed gevulde traditionele kerstpakketten. Het zijn de kerstpakketten zoals u ze kent van vroeger!

Allemaal gevuld met de lekkerste producten voor ieder moment van de dag. De pakketten bevatten voor ieder wat wils en veel food artikelen, soms ook een stukje hardware of een bewaarcadeau. Iedereen zal het pakket waarderen dus waar wacht u nog op als werkgever? Een mooi foodpakket als zakelijk cadeau is voor iedereen leuk om te ontvangen, maar voor u als werkgever ook leuk om te geven.

Het hele jaar door staan uw medewerkers voor u klaar en daarom is het goed dat u eens gaat bekijken wat de voordelen zijn als u hen nu een cadeau gaat geven. Wat dacht u van die blijde gezichten en alle bedankjes die u gaat ontvangen? Het is alleen maar fijn dat u uw medewerkers kunnen verrassen en daar zullen zij ook erg blij mee zijn. Pakt u dit jaar daarom eens groots uit en verras uw medewerkers met een mooi pakket. Zij zullen u dankbaar zijn en u bent hen juist dankbaar dat zij het hele jaar voor u klaarstaan. Een fraai foodpakket zal iedereen motiveren om in het jaar 2017 zijn of haar beste beentje voor te zetten.

Medewerkers bedanken met een foodpakket

Iedere dag weer staan uw medewerkers voor u klaar en daarom wilt u hen op een originele manier bedanken. Wat is er nou mooier dan aan het einde van het jaar uw medewerkers bedanken met een mooi foodpakket? Ieder jaar kunt u weer een ander thema kiezen, een ander kleur kiezen of een groter of kleiner pakket nemen. Door het ruime aanbod dat u hier wordt aangeboden, is het ieder jaar weer een groot feest.

Wie gaat u dit jaar verrassen en hoe gaat u dat aanpakken? U kunt eenvoudig online een keuze maken en dan direct inzien wat de voordelen zijn, want wij nemen het proces van u over wanneer u eenmaal uw bestelling heeft geplaatst. Maar eerst wordt het tijd dat u zich laat inspireren om uw medewerkers op een leuke manier te bedanken. Zoveel foodpakketten bij elkaar, het kiezen kan soms nog lastig worden, maar wij helpen u graag als u er niet uit komt! Wij staan namelijk graag voor u klaar en denken graag met u mee, want het is belangrijk dat u een mooi foodpakket aan uw medewerkers kunt overhandigen met de kerst  van 2016.

Foodpakket zakelijk-  ideeën

Ook dit jaar staat u weer voor de keuze om uw medewerkers te verrassen met een mooi kerstgeschenk. Gaat de keuze dit jaar uit naar een foodpakket? Een zakelijk foodpakket is een goede optie en daar gaat u veel mensen mee verrassen. Kiest u er daarom voor om nu ook bij ons te komen kijken en u te laten inspireren. U kunt een pakket kiezen in een bepaalde kleur, maar u kunt ook op de afbeeldingen klikken en dan zien wat er in een pakket zit. De omschrijvingen geven duidelijk aan om welke producten het gaat en dan ziet u ook het totaalbedrag staan. Hoeveel medewerkers gaat u dit jaar verrassen? Als u alles op een rijtje heeft staan kunt u de kosten berekenen, maar u kunt ook bij ons een offerte opvragen, geheel vrijblijvend.

Het is voor u een stuk gemakkelijker en wij doen het graag voor u. U weet van tevoren waar dat u aan toe bent en dan kunt u de keuze maken of dat u de bestelling door gaat zetten. Wij maken het dan allemaal in orde voor u, dus u hoeft zich er geen zorgen over te maken. Kiest u daarom ook voor ons, want wij helpen u graag verder!

Foodpakket zakelijk – bestellen

Een foodpakket zakelijk bestellen kan erg gemakkelijk en vlot verlopen. Alle stappen die u gaat doorlopen staan eenvoudig op de website aangegeven. Mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder. Het formulier op de website kunt u daarvoor gebruiken, maar u kunt ons ook bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord om alle vragen te beantwoorden. Het is belangrijk dat u eerst gaat kijken welke foodpakketten u wilt schenken aan uw medewerkers, als u dat weet dan kunnen wij samen met u de rest realiseren.

Wat is er nou mooier dan zoveel mensen met de feestdagen verrassen? Een foodpakket is ieder jaar weer een grote verwennerij dus maak uw keuze en verras de mensen om u heen dit jaar eens extra, daar gaat u ook zeker goed mee in de smaak vallen bij anderen. Maar u gaat zichzelf er ook goed door voelen, omdat u wat extra gaat doen voor anderen! Neemt u daarom de tijd om bij ons de foodpakketten te bekijken, neem de pakketten in u op, maak een keuze en bestellen maar! Het is allemaal sneller geregeld dan u denkt!

Bekijk hier al onze foodpakketten van 2016! Door op de onderstaande afbeelding te klikken komt u direct op de goede pagina.

Foodpakket zakelijk