Foodpakketten, inspiratie voor 2022

Wanneer jouw personeelsbestand grotendeels bestaat uit collega’s met een gezin , dan is een foodpakket een zeer geschikt kerstgeschenk. Misschien heb je het vroeger zelf meegemaakt dat je als kind op je vader of moeder stond te wachten, die met een kerstpakket zou thuiskomen zo vlak voor de feestdagen. Dat was best leuk, samen de inhoud bekijken en vertellen wat jij het lekkerste vond. Wist je dat dit nog steeds gebeurt? Er verandert veel om ons heen, maar de traditie van de kerstpakketten bestaat gelukkig nog steeds. Onze leveranciers zorgen voor heerlijke producten om je vingers bij op te eten. Wij gaan alleen in zee met leveranciers die kwaliteit leveren, dus daarover hoef jij je geen zorgen te maken. Kwaliteit is gegarandeerd!

Voor het hele gezin wat lekkers in onze foodpakketten

Foodpakketten zijn zeer geschikt voor werknemers met een gezin, maar ook bij alleenstaanden en collega’s met partner is een foodpakket als kerstpakket zeker welkom. Een heerlijk en goed verzorgd boodschappenpakket daar wordt iedereen blij van. Heerlijke snacks, luxe vruchtensap en andere verrukkelijke producten voor diverse momenten van de dag. Producten die vaak net iets luxer zijn uitgevoerd. Dat wordt dus genieten tijdens de feestdagen. Soms is een foodpakket vooral gericht op het ontbijt, soms ook voor de lunch of het diner om tijdens de kerstdagen luxe en lekkere producten te eten.

De inhoud van foodpakketten kan ook bedoeld zijn voor een gezellige snackavond met een hapje en een drankje. Mis je een product in het door jouw gekozen foodpakket voor je medewerkers? Laat het ons horen, wij bieden je de mogelijkheid om vanaf een bestelling van 50 pakketten producten te ruilen, te wisselen voor een ander product waarvan jij denkt dat het beter aansluit bij je personeel. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij het kerstpakket voor je medewerkers ontvangt dat jouw voorkeur heeft, dat voor 100% aan je verwachtingen voldoet. Laat het ons op tijd weten en wij helpen je verder. Wij hebben niet voor niets 100% tevredenheid bij onze 10 beloften staan.

Foodpakketten garanderen blije gezichten

Kerstpakketten boordevol etenswaren en drinken krijg je als je onze foodpakketten bestelt. Alle producten zijn van goede kwaliteit. De variatie van de foodpakketten is groot. Ken je budget, dat zoekt een stuk eenvoudiger. De foodpakketten staan namelijk op volgorde van prijs van goedkoop naar duur. Op de afbeeldingen zie je hoeveel artikelen het foodpakket bevat. Je kunt ook kiezen op  kleur, bij de meeste foodpakketten combineren de producten ook wat betreft kleur van de verpakking bij elkaar.

Kies de hoofdkleur van je bedrijfslogo bijvoorbeeld! Naast het aantal artikelen kun je duidelijk zien welke artikelen er in de foodpakketten zitten. Kijk welk foodpakket het beste bij je werknemers past en houd uiteraard rekening met de prijs. Als jij dat wenst kunnen we in overleg artikelen ruilen. Er zijn wel twee voorwaarden aan verbonden: voor 1 november de bestelling plaatsen en ten minste 50 kerstpakketten afnemen. Voldoe jij hieraan dan zorgen wij ervoor dat jij straks de foodpakketten ontvangt die jij voor ogen hebt.

Foodpakketten, alleen producten van goede kwaliteit komen erin

De inhoud van al onze kerstpakketten is van goede kwaliteit. En dat is erg belangrijk, zeker als het etenswaren en drank betreft. Geen zorgen daarover, want wij doen alleen zaken met leveranciers, waarvan wij weten dat de kwaliteit gewaarborgd is. Dat is in jouw voordeel, jij wil alleen het beste voor jouw medewerkers die zich het hele jaar voor jou en je bedrijf hebben ingezet. Met kwaliteit laat je zien dat alleen het beste goed genoeg is voor jouw medewerkers, dat zij het meer dan waard zijn om een fraai kerstpakket te ontvangen. Dat siert je en je medewerkers zullen dat gebaar enorm waarderen.

Foodpakketten onder de kerstboom

De gezellige dagen voor kerst met een sfeervol ingericht en versierd huis vier je vaak met je gezin, familie en of vrienden. Cadeautjes liggen onder de kerstboom te wachten tot ze worden uitgepakt. In veel gezinnen komt daar de traditie van het kerstpakket ook bij. Kerstpakketten van de werkgevers worden mee naar huis genomen en bij de cadeaus gelegd. De kerstpakketten onder de kerstboom horen er gewoon bij en ze zouden gemist worden als deze traditie werd doorbroken. De foodpakketten (dit zijn extra goed gevulde traditionele kerstpakketten) met lekkernijen voor elk moment van de dag, ze mogen niet gemist worden. Ook met een klein budget kun je lekkere kerstpakketten met food bestellen. Het gaat namelijk om het gebaar.