Foodtruck kerstpakketten

Dé trend van dit jaar: de Foodtruck kerstpakketten! De gezellige sfeer die er heerst op een foodtruckfestival is over komen waaien naar kerstpakkettenland. Niet zo gek, want als je op een foodtruckfestival staat is het genieten geblazen! Het heerlijke eten en de mooie uitstraling, daar moet wel een kerstpakket uit voort komen.

Er is een duidelijke keus gemaakt bij het ontwerpen van deze kerstgeschenken. De kleuren zijn overwegend geel-zwart. Het geeft een bourgondisch gevoel wat volgens ons perfect bij foodtrucks past. Aan sfeer ontbreekt dit pakket absoluut niet!

Het idee van foodtruckfestivals komt uit de Verenigde Staten. Het idee om een laagdrempelige proeverij te organiseren is overgewaaid naar Nederland, waar deze festivals enorm populair werden. Mensen op muziekfestivals wilden niet meer alleen een patatje eten, maar ook genieten van andere dingen.  

Foodtruck kerstpakketten

Foodtruck kerstpakketten, hoe en wat?

Vaak zitten er in foodtruck kerstpakketten robuuste artikelen. Denk aan hamburgers, wraps en pulled chicken. Zoals u wellicht verwacht had is het voornaamste onderdeel van een foodtruck kerstpakket dus eten. We zien dat de Nederlandse werknemer als hij/zij zelf mag kiezen, vaak voor een foodpakket gaat.

Foodtruck kerstpakketten zijn er in allerlei prijsklassen. Het is zo’n uitgebreide themalijn omdat er voor ieder wat wils is. Daar aan kan je ook goed zien dat de inspiratie voor deze lijn echt uit de foodtruckfestivals komt. Veel diversiteit qua eten en iedereen vindt er wel iets lekkers.

foodtruck
Kerstpakket: Je eigen food truck

Hopelijk bent u na het lezen van dit blog wat meer te weten gekomen over onze lijn in Foodtruck kerstpakketten. Wij vinden het belangrijk dat u als werkgever de beste keuze in kerstgeschenken kunt maken. Er is niks leuker dan geven en wij weten dat u het dan ook meteen goed wil doen! Uw keuze nog niet helemaal gemaakt? Kijk dan gerust even rond in onze uitgebreide webshop! Alvast een heerlijke kerst gewenst!