Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Foto op linnen kerstpakketten

Foto op linnen kerstpakketten

Begin augustus heeft kerstpakkettenplaza.nl een nieuw kerstpakketten item toegevoegd aan de toch al enorme collectie 2010. Het nieuwe seizoen heeft het kerstpakket Foto op linnen het levenslicht gezien.
Foto op linnen zal veelvuldig aan het eind van het jaar gegeven worden is de verwachting van ons team. De impact Foto op Linnen is enorm en daarmee zal succes verzekerd zijn als kerstpakket. Het werkt eenvoudig: Laat uw mooiste of meest spectaculaire foto vereeuwigen als een schilderij! Uw mooiste foto op linnen! Denk eens aan de eerste stapjes van uw kind of uw dierbare vakantiefoto’s! Uw foto uit het verleden als schilderij voor de toekomst. Het resultaat is verbluffend!

Foto op linnen kopen en bestellen

Op deze Kerstpakkettenplaza.nl kunt u Foto op linnen voucher bestellen en daarmee kopen. U plaatst eenvoudig uw bestelling. Binnen de afgesproken levertermijn ontvangt u een voucher met een link waar u uw mooiste foto kunt uploaden. Binnen enkele dagen zal het schilderij bezorgd worden.

Kijk hier voor Foto op linnen