Foto op linnen

Steeds vaker hangen ze aan de muur: de canvas schilderijen waarop een persoonlijke foto is afgedrukt. Met Foto op linnen maak je van je favoriete foto een mooi schilderij!

De bestelprocedure is als volgt: u bestelt het gewenste aantal en de gewenste afmeting. Hoe kleiner de afmeting, hoe goedkoper. Vervolgens krijgt de ontvanger van dit geschenk een mooie cadeauverpakking met daarin een persoonlijke inlogcode. Op internet kan men met deze code inloggen en de favoriete foto uploaden. Deze foto wordt dan op canvas doek gedrukt en opgespannen op een sterk houten frame. Al binnen enkele dagen wordt het schilderij thuisgestuurd.

Foto op linnen; het ultieme kerstpakket

Als alternatief kerstpakket is een foto op linnen een leuk kerstgeschenk. De gelukkige ontvanger kan dan bijvoorbeeld zijn of haar favoriete vakantiefoto of een foto van de kinderen op een fraaie manier vast laten leggen. Zo blijft de herinnering vereeuwigd en zal het schilderij leuk staan in elke kamer.

Foto op linnen; leuk en uniek als kerstgeschenk

Ieder heeft wel zo’n foto die zich bij uitstek leent als schilderij aan de muur. Foto op linnen biedt dan de uitkomst! Maak eenvoudig met uw mooiste foto een waardevol schilderij. Kunt u het zich al voostellen, wat een leuke reactie. Geen 13 in een dozien afbeelding maar iedereen een persoonlijk schilderij aan de muur. Wat een aanwinst voor iedere interieur.

Bestellen van uw Foto op linnen geschenk is natuurlijk erg eenvoudig, gewoon een foto uploaden en een paar dagen later zal het schilderij van uw dromen arriveren. Natuurlijk zitten de kosten voor de bezorging er bij, zo heeft u geen omkijken naar de bestelling en dat zal de feestvreugde alleen maar verhogen, lijkt ons.

Bijzonder kerstpakket; foto op linnen!

De meeste mensen die we spreken vinden het kiezen van een kerstgeschenk een hele opgave. We begrijpen dat best. We denken echter dat indien u een Foto kerstpakket schenkt, u vol in de roos schiet en dat het geschenk niets dan lof zal oosten en medewerkers oprecht zal verblijden. Neem de proef op de som en laat relaties en/of medewerkers eens extra genieten deze kerstdagen met Foto op linnen!

Bekijken? Klik op de onderstaande afbeelding!

Foto op linnen