Geeft u uw personeel een kerstpakket?

Geeft u uw personeel een kerstpakket?

Geeft u uw personeel een kerstpakket? Misschien heeft u de vraag al eens gehoord van anderen, geeft u uw personeel een kerstpakket? Als u een eigen bedrijf heeft, zullen vrienden, kennissen en familieleden wel benieuwd zijn wat u doet. Het is namelijk niet standaard dat alle werkgevers het personeel wat cadeau doen met de feestdagen. Het cadeau doen van een kerstpakket wordt wel vaker gedaan, maar het is wel bijzonder als u dit ook gaat doen.

Geeft u uw personeel een kerstpakket? – U kunt namelijk ook een eindejaarsbonus geven aan het personeel of een dagje uit regelen voor iedereen op kosten van het bedrijf. Het is natuurlijk fijn als u het jaar samen goed af kunt sluiten en daar hoort wat leuks bij. Een kerstpakket is daarbij een goede keuze en wij helpen u daar graag bij. Voor ieder budget is er een mooi pakket samen te stellen en daarin kunt u ook nog invloed uitoefenen (bij afname van vijftig stuks of meer).

Traditionele kerstpakketten doen het ieder jaar weer goed, lekkere versnaperingen, bier of een goede fles wijn en veel werknemers worden daarmee blij verrast. Maar u kunt ook wat anders kiezen en denken aan een mooi geschenk in een kerstpakket, als blijvende herinnering, iets wat werknemers ook na de feestdagen nog kunnen gebruiken.

Wensen personeel kerstpakketten

Als we nagaan wat er vaak in kerstpakketten zit, dan zouden we kunnen denken dat werknemers andere wensen hebben. Maar nog steeds doen de blikken ragout, de erwtensoep en de flessen wijn het erg goed. De food pakketten zijn namelijk erg populair en worden ieder jaar weer veel cadeau gedaan.  Werknemers worden graag verrast door de werkgever en daarom is het juist zo fijn dat u hier een uitgebreid assortiment heeft aan kerstgeschenken. U kunt de trends volgen en een duurzaam pakket kiezen, of juist heel groots uitpakken met een luxe kerstpakket vol lekkers.

U bepaalt zelf hoeveel geld u uit gaat geven, door de prijs te selecteren kunt u zien welk pakket u daarvan cadeau kunt doen. Het gaat echter niet om het geld dat u er aan uit gaat geven, maar om het idee dat u wat extra wilt doen voor uw personeel. Misschien wilt u zelf graag voldoen aan de wensen van uw personeel en dan kunt u eens voorzichtig informeren of goed in de gaten houden wat hen bezighoudt en daar een cadeau op af proberen te stemmenGeeft u uw personeel een kerstpakket?

Geeft u uw personeel een kerstpakket? Dan wel Kerstpakketten anno 2016

Weet u al wat u dit jaar gaat doen om uw personeel te verrassen met de feestdagen? Nog niet? U bent niet de enige die het nog niet weet! Veel werkgevers willen wel iets doen, maar hebben nog geen idee welk kerstpakket ze cadeau willen doen. Neemt u daarom de tijd om bij ons de collectie te bekijken en dan gaat u volop genieten van dat ruime assortiment!

Voor iedereen binnen het bedrijf gaat u hier gegarandeerd slagen voor een mooi en origineel kerstpakket. Anno 2016 zijn ook alle pakketten weer erg populair, een fles wijn, of een fles wijn met wat lekkere versnaperingen, een food pakket, een wellness pakket of een ander thema of goede doelen pakket, het wordt u allemaal weer aangeboden.

Wij zorgen ervoor dat alle informatie op de website staat, maar mocht u nog vragen hebben, producten willen wisselen of andere wensen hebben, dan horen wij dat graag van u. Bij een minimale afname van vijftig stuks is het namelijk mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Daarover informeren wij u graag.

Een kerstpakket doet veel!

Een kerstpakket doet veel met u, omdat u het cadeau gaat doen aan mensen die het hele jaar door voor u en uw bedrijf klaarstaan. Het geeft u een goed gevoel als u een mooi cadeau vindt. Maar ook voor uw werknemers zal dit veel betekenen. Zij staan er ook bij stil dat u dit voor hen doet, dat u hen wat extra’s geeft met de feestdagen, waaruit waardering blijkt voor hun inzet. Het idee dat de werkgever deze moeite neemt en kosten maakt is een mooi gebaar.

De grootte en de waarde van het pakket zijn niet belangrijk. Gaat u daarom ook uit van het idee om wat voor uw werknemers te doen. Kerstpakkettenplaza.nl staat volledig tot uw beschikking, zodat u kunt bekijken wat u hier kunt bestellen. Alle zorgen kunnen zo van u over worden genomen wanneer u een pakket heeft gekozen.

Het kiezen is namelijk uw dankbare taak. Wilt u het dit jaar ook snel en eenvoudig regelen met de kerstpakketten? Begint u dan op tijd met het zoeken en kiezen van een fraai kerstpakket. Wij regelen de rest. Voor alle vragen zijn wij bereikbaar en wij hopen dat wij u snel kunnen helpen!

Bekijk middels onderstaande button onze collectie!

Geeft u uw personeel een kerstpakket?