Goede doelen kerstgeschenken

Als u op zoek bent naar een leuk kerstpakket voor uw personeel? Neemt u dan eens een kijkje bij onze goede doelen kerstgeschenken. Ieder jaar worden er weer een aantal goede doelen uitgekozen en deze steunen wij dan met de kerstpakketten die u bij ons kiest. Dit jaar zijn er drie goede doelen uitgekozen. Als u het pakket kiest dat bij dit goede doel hoort, doneren wij twee euro per pakket aan het goede doel.

U betaalt daar niets extra voor, maar wij steunen het goede doel namens uw organisatie! Veel bedrijven willen aan het einde van het jaar goede daden verrichten, medewerkers verrassen met een leuk geschenk, een bedrag schenken aan de goede doelen en zo zijn er verschillende initiatieven te noemen. Maar uw medewerkers verrassen en de goede doelen steunen, kan nu in een keer! Bij Kerstpakkettenplaza.nl gaat het allemaal in een keer en daardoor voelt u zich als werkgever meteen weer goed!

Het jaar afsluiten doet u op deze manier met een mooi gebaar en daar gaat u ook zeker van meeprofiteren! Hoe fijn is het wanneer dat uw medewerkers verrast naar u toekomen om u te bedanken en dol enthousiast zijn dat zij dit jaar een goede doelen kerstpakket hebben gekregen? Als werkgever geeft dat u een goed gevoel en dat maakt uw dag ook meteen weer goed. Een goede reden om dus de pakketten te bekijken en een keuze te maken.

Goede doelen steunen

Het steunen van goede doelen wordt ieder jaar gedaan door veel bedrijven. Het kan lastig zijn om te bedenken welk goede doel u wilt steunen en met welk bedrag. Het kan daarom nu een stuk vlotter verlopen, wanneer dat u bij ons de goede doelen kerstpakketten gaat bekijken. Welk pakket spreekt u aan? Dit pakket kiest u dan, u vult het aantal pakketten in dat u wenst te bestellen en de rest regelen wij voor u.

Er zal daarom ook direct een last van uw schouders vallen wanneer dat wij het proces verder regelen voor u. Het enige wat u hoeft te doen bij ons is de pakketten te bekijken en dan een keuze te maken welke van de goede doelen kerstpakketten u wilt schenken aan uw medewerkers. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd wordt bezorgd en zo kunt u zich richten op het afronden van de werkzaamheden van dit jaar. December is vaak een drukke maand en daar kunt u nu dus alle aandacht op richten. De goede doelen kerstpakketten worden door ons in orde gemaakt en daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken.

Goede doelen kerstgeschenken kiezen

Bij ons kunt u direct voor de goede doelen kerstgeschenken kiezen. U kunt ze herkennen aan de gouden twee euromunten. Een goede keuze om daar voor te gaan, want u verrast daardoor uw medewerkers maar u steunt ook de goede doelen. Ervaart u daarom ook wat de voordelen daarvan voor u zijn en wat uw gevoel daarmee doet. U zult er zich zeer waarschijnlijk extra goed bij voelen als u deze stap gaat zetten.

Het is fijn dat u aan het einde van het jaar stil kunt staan bij een goed jaar, een mooie samenwerking en de doelen die u heeft bereikt. Samen met uw medewerkers kunt u dat vieren aan de hand van de goede doelen kerstpakketten. Staat u daar daarom ook eens bij stil en viert u dat samen eens in de decembermaand, een mooi moment om samen te genieten van de goede doelen kerstpakketten en de gedachte die erachter zit.

Meer over ons

Als u meer over de goede doelen kerstpakketten wilt weten, of over onze voordelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden en wij denken graag met u mee. Nog meer voordelen die u bij ons kunt ervaren:

  • Grootste assortiment én voorraad kerstpakketten
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Meer dan 25.000 tevreden relaties
  • Volledig  gecertificeerd
  • Stipte levering in binnen- en buitenland t/m 23 december
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • 24/7 bereikbaarheid
  • Beste service
  • Laagste prijsgarantie

Dus wilt u graag weten hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen als het over de goede doelen kerstgeschenken of over andere geschenken gaat? Laat het ons dan horen. Wij staan nu klaar om u te helpen! Door op de onderstaande afbeelding te klikken komt u direct op de goede pagina terecht.

Goede doelen kerstgeschenken