Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Goede doelen kerstpakketten, een sympathiek gebaar

Kersttijd roept bij bijna iedereen een bijzondere sfeer op. Dat kan positief zijn, feest, gezelligheid, eten en drinken, vrije dagen, cadeautjes. Bij sommigen kan er tijdens de feestdagen totaal een andere sfeer worden opgeroepen. Denk daarbij aan eenzaamheid, geldzorgen, niet samen kunnen zijn door ziekte. Een feest met twee kanten zou je kunnen stellen. Het is dus belangrijk dat je probeert in je eigen kleine kring wat aandacht en vreugde te brengen. En dat is helemaal niet zo moeilijk. Wat extra aandacht voor eenzame mensen, breng iemand die daar behoefte aan heeft een bezoek, ook al heb je het erg druk met werken. Koop een leuk cadeautje voor mensen die met moeite de financiële eindjes aan elkaar kunnen knopen, een kerstpakket met eten en drinken. Een bloemetje, een leuk tijdschrift voor een zieke. Een werkgever weet niet van iedere medewerker wat de thuissituatie is, wat er zich afspeelt.

Een kerstpakket voor iedere medewerker is daarom een prima idee. De een heeft het misschien niet echt nodig, maar vindt het toch erg leuk. De ander met een groot gezin, veel ziektekosten en tegenslag kan door het kerstpakket ook eens wat groter uitpakken en meer producten op tafel zetten. Een kerstpakket is zo belangrijk in alle gevallen. Vergeet de zieke medewerkers niet, zij zullen ontroerd zijn om iets van hun werkgever te horen tijdens de feestdagen. Ook dit zijn goede doelen, je eigen mensen, die samen met jou het bedrijf groot maken of hieraan in het verleden hebben meegewerkt. Wij kiezen ook deze kerst voor enkele goede doelen die wij graag extra ondersteunen, zodat zij ook weer meer voor anderen kunnen doen. Jij helpt daar aan mee, zonder dat het je extra geld of inspanning kost. Van elk goede doelen pakket dat jij bestelt doneren wij namelijk namens jou een bedrag aan het goede doel, door jou uitgekozen. De doelen, die het betreft en de bedragen, die wij doneren, daarover lees je straks meer online bij Kerstpakkettenplaza.

Goede doelen kerstpakketten

Eenvoudig een goed doel steunen

Je hebt al kunnen lezen dat het eenvoudig is om een goed doel te steunen en dat is ook echt het geval. Alleen al door dit jaar met kerst te kiezen voor de goede doelen kerstpakketten help jij mee, zodat wij straks een mooi bedrag aan de goede doelen kunnen doneren. Het is een prettige gedachte dat je op deze eenvoudige manier je steentje kunt bijdragen. Je kunt niet iedereen helpen en je kunt er ook niet voor zorgen dat iedereen een fijne kerst heeft. Je kunt wel in eigen kring de mensen die het hele jaar voor je hebben gewerkt een heerlijke kerst bezorgen. Door de keuze van de kerstpakketten, die meedoen om de goede doelen te steunen, geef jij een prachtig geschenk aan je  medewerkers en maak jij het hulpverleners iets gemakkelijker om mensen te helpen die het veel minder hebben dan wij.

Een sympathiek gebaar goede doelen steunen

Iedereen vindt het een sympathiek gebaar dat wij, Kerstpakkettenplaza, in ons assortiment de goede doelen pakketten opnemen om verschillende organisaties te steunen, zodat zij anderen nog meer kunnen helpen. Wij hebben daar veel leuke reacties op ontvangen, klanten hebben massaal hun sympathie daarover uitgesproken. Deze positieve reacties zijn eigenlijk voor jou en andere werkgevers bedoeld, voor onze klanten dus. Door jullie bestelling van de goede doelen kerstpakketten maken jullie het aan ons mogelijk dit sympathieke gebaar te tonen. Een applaus voor jezelf!!

December feestmaand voor ieder

Zeker in de maand december wordt er aandacht besteed aan de medemens die in moeilijke omstandigheden leeft. De voor ons zo gebruikelijke feestmaand met veel extra’s, is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Logisch dus dat je wil meewerken aan een betere wereld voor iedereen door een donatie te doen, als je zelf in de gelukkige situatie verkeert dat je geen hulp nodig hebt. Kerstpakkettenplaza snapt dat en zou niets liever willen dan dat er gezegd kon worden “december feestmaand voor ieder”. De goede doelen helpen het hele jaar door, wij doen dit in december. Door van elk goede doelen kerstpakket een bepaald bedrag te doneren aan een vooraf vastgesteld doel (organisatie), leveren wij hieraan een bijdrage. Daar hebben wij jullie, de werkgevers voor nodig. Wij doneren namens jullie aan een afgesproken doel geld voor het aantal bestelde goede doelen kerstpakketten. Een prettig kerstgevoel voor alle partijen. Denk er alvast gerust eens over na of jij dit jaar hieraan mee zou willen doen. Meer informatie volgt.