Goede Doelen kerstpakketten

Kerstpakkettenplaza staat bekend om haar duurzame kerstpakketten, maar tevens om het steunen van Goede Doelen. Goede doelen kerstpakketten kun je hier vinden.Dit wordt door onze klanten als zeer sympathiek bestempeld. Tevens vinden onze klanten het een fantastisch mooie en eenvoudige manier om op die manier geld te doneren voor een goed doel. Hoe zit dit eigenlijk? Op de site kun je zien hoeveel wij doneren per prijscategorie per kerstpakket. Wij stellen daarnaast elk jaar dus ook voor kerst 2017 zelf nog enkele goede doelen vast. Dit is onze huisselectie, waarvoor wij extra aandacht vragen en die wij graag extra ondersteunen. De Goede Doelen pakketten gaan als warme broodjes over de toonbank.

Van elk besteld goede doelen kerstpakket doneren wij namens de klant een bepaald bedrag aan het gekozen goede doel. Jij hoeft daar geen verdere actie voor te ondernemen. Door de grote vraag naar deze kerstpakketten durven wij voorgaande jaren te spreken van een gigantisch succes. Ook dit jaar proberen we even succesvol te zijn of ons succes te overtreffen. Daar hebben we jou voor nodig. Vind jij het een goed plan om naast het ontvangen van fraaie kerstpakketten een goed doel financieel te ondersteunen? Bestel dan een van de goede doelen kerstpakketten. Aan het einde van het jaar willen werkgevers vaak nog wat extra doen, doneren voor een bepaald doel. Op onze manier, jij bestelt een kerstpakket en wij doneren namens jou, hoef jij niets te doen voor deze donatie. Wij dragen de donaties af aan de goede doelen namens jouw bedrijf.

Eenvoudig goede doelen steunen

Het is een terugkerend gegeven, dat werkgevers aan het einde van het jaar aan een goed doel willen doneren. Een prima traditie, zo vinden wij. Daarom heeft Kerstpakkettenplaza een manier van doneren in het leven geroepen waarvoor jij eigenlijk helemaal niets hoeft te doen, behalve het bestellen van de goede doelen kerstpakketten. Van elk besteld goede doelen kerstpakket dragen wij namens jouw bedrijf een bepaald bedrag af aan een gekozen goed doel. Een sympathiek gebaar tijdens de feestdagen! Jouw medewerkers zullen het fantastisch vinden dat hun werkgever meedoet aan het ondersteunen van de goede doelen middels het aankopen van kerstpakketten.

Kerstpakkettenplaza helpt goede doelen

Dat wij duurzaamheid belangrijk vinden zullen de meeste klanten wel weten. Daarnaast hebben wij nog een belangrijke taak met onze kerstpakketten en dat is het financieel ondersteunen van goede doelen. Je ziet straks online in onze webshop en in onze showrooms de goede doelen kerstpakketten. Spreekt de inhoud van het pakket je aan en vind je het idee om met de aankoop van deze kerstpakketten goede doelen te ondersteunen erg prettig en wil je daaraan meedoen?

Bestel te zijner tijd deze goede doelen kerstpakketten en je weet dat er van elk besteld pakket een bepaald bedrag door ons aan het goede doel wordt gedoneerd namens jouw bedrijf. Kerstpakkettenplaza helpt goede doelen en jij kunt hieraan meedoen. Het kost je geen extra geld, geen extra inspanning en geen extra tijd. Een bestelling plaatsen van de goede doelen pakketten is voldoende. De rest regelen wij, wij dragen het geld af namens jouw bedrijf.  Doneer door aankoop kerstpakketten

Einde van het jaar. Voor veel mensen betekent dat om nog dit jaar te doneren voor een goed doel. Een mooie kerstgedachte, die ook bij ons bedrijf leeft. Als je bij ons, Kerstpakkettenplaza je kerstpakketten bestelt, dan zorgen wij ervoor dat er van elk besteld pakket een gift wordt afgedragen aan een goed doel. Je begrijpt dat dit een hoog bedrag kan worden, omdat wij veel bestellingen ontvangen. Door aankoop van je kerstpakketten bij ons doneer jij automatisch via ons geld aan een goed doel. Je hoeft er zelf niets voor te doen. Vanaf een afname van 50 pakketten en een bestelling die voor 1 november is geplaatst kun je een eigen goede doelen kerstkaartje toe laten voegen. Je kunt daarop verwijzen naar jouw goede doel. Er moet aan de twee voorwaarden zijn voldaan, omdat het anders logistiek niet uitvoerbaar is, ieder kiest namelijk zijn of haar eigen kerstpakketten. Er zijn veel goede doelen die onze sympathie allemaal hebben.

Kijk op de site en zie hoeveel er in elke categorie van de kerstpakketten wordt afgedragen per pakket. Wij kiezen ook elk jaar enkele goede doelen waarvoor wij een donatie van 2 euro per besteld kerstpakket afdragen namens jouw bedrijf. Deze doelen zijn onze huisselectie. In 2017 zijn dat: Kika, de Voedselbanken Nederland en Natuurmonumenten. De goede doelen zijn goed herkenbaar op de pakketfoto aan het logo: een gouden twee euromunt.