Goede doelen kerstpakketten

De goede doelen pakketten doen het ieder jaar goed bij de bedrijven. Bedrijven doen hierdoor wat extra’s voor hun werknemers, maar ook voor de maatschappij. Voor ieder goede doelen pakket gaat er namelijk een vast bedrag naar het goede doel. 

Het goede doel kunt u zelf kiezen en daardoor doet u voor meerdere mensen wat goeds dit jaar. Dit gaat voor u toch ook extra goed voelen om het jaar zo af te mogen sluiten? U heeft het hele jaar weer hard gewerkt samen met uw personeel en dat mag wel eens extra beloond worden. Misschien heeft u wel een goede opdracht binnen gehaald, alle deadlines behaald, een mooie winst behaald en nieuwe klanten binnengehaald? 

Goede redenen om dit jaar in de decembermaand het wat groter aan te pakken. Wat dacht u van een mooi groot kerstpakket voor uw medewerkers met van alles en nog wat er in? Eten, drinken, een mooi artikel als herinnering aan het afgelopen jaar, het kan allemaal in een kerstgeschenk aanwezig zijn. Voor ieder budget vindt u hier namelijk een mooi pakket en hoeveel u er aan uit gaat geven, beslist u helemaal zelf. 

Het is afhankelijk van wat u per medewerker te besteden heeft en wat u er aan uit wilt geven. De bijdrage aan de goede doelen doet Kerstpakkettenplaza.nl voor u en zijn dus géén extra kosten voor u! Om een beeld te krijgen van de goede doelen die in 2022 weer centraal staan, kunt u een kijkje nemen op de website en zo kunt u er ook alvast over nadenken welk goed doel u wilt steunen dit jaar. Aan het einde van het jaar willen veel particulieren en bedrijven vaak geld schenken aan een goed doel. Het is een mooie afsluiting van het jaar en het geeft u een goed gevoel om wat te kunnen doen voor anderen. 

Goede doelen kerstpakketten

Aanbod goede doelen kerstpakketten 

Goede doelen kerstpakketten – Ieder jaar groeit het aanbod aan pakketten aanzienlijk, ook de goede doelen groeien daarin mee. Ook dit jaar staan er weer meerdere goede doelen centraal die wij steunen en u kunt mee doen. Als u namelijk een goede doelen pakket kiest, gaat er een vast bedrag per pakket naar het goede doel wat u heeft gekozen. 

Er kan ieder jaar weer gekozen worden voor andere goede doel en daarover informeren wij u op onze website. Als u daar vragen over heeft, dan kunnen wij deze ook beantwoorden. De goede doelen worden door ons geselecteerd en vervolgens kunt u weer kiezen welk goede doel u wilt steunen. U betaalt geen extra geld voor het steunen, want wij van Kerstpakkettenplaza.nl doneert een vast bedrag per pakket aan het goede doel namens u. Een goede keuze om daar nu eens over na te denken en u te oriënteren wat u graag wilt doen dit jaar. Met de goede doelen pakketten maakt u namelijk nog meer mensen blij dit jaar. 

Goede doelen kerstpakketten – Welk goede doel kiest u? 

Als u weet aan welk goede doel u dit jaar wilt doneren, dan kan het hier zo gerealiseerd worden. Het goede doel dat u gaat kiezen, beslist u helemaal zelf. Ieder jaar kunt u weer een andere keuze maken en ook een ander goede doelen pakket kiezen. Investeert u daarom nu tijd om te bekijken wat u te besteden heeft en welke pakketten u worden aangeboden. U kunt aan de hand daarvan snel ontdekken wat voor fijn gevoel het u gaat geven als u uw werknemers en de goede doelen kunt steunen. De goede doelen die u steunt, kunnen weer veel goede dingen doen van het bedrag dat wij namens u doneren. 

Meer informatie goede doelen 

Wilt u graag meer weten over de goede doelen die wij steunen? Dan kunt u bij ons altijd meer informatie opvragen. Onze medewerkers kunt u telefonisch bereiken en u kunt altijd een bericht sturen via het contactformulier op de website. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en dan weet u direct wat de kosten bedragen voor het aantal pakketten dat u dit jaar wilt bestellen. Ook denken onze medewerkers graag met u mee en helpen u verder, als u nog niet precies weet wat u wenst. 

Wij staan open voor uw ideeën en horen graag wat uw wensen zijn,  zodat wij een geschikt goede doelen kerstpakket voor u kunnen selecteren. U geeft aan wat u graag wilt en wat het budget is per pakket of per werknemer en dan kunnen wij voor u aan de slag en de mogelijkheden in beeld brengen. Misschien weet u al wat u wilt en dan kunt u direct de goede doelen kerstpakketten bij ons bestellen. Vanaf het moment dat de bestelling is doorgevoerd, nemen wij de zorgen uit handen en regelen wij voor u alles en zorgen dat uw medewerkers een mooi goede doelen pakket overhandigd krijgen met de feestdagen. 

De waardering van uw medewerkers zal groot zijn als zij dit hartverwarmend pakket krijgen dat met zoveel persoonlijke aandacht en hart voor een ander is gekozen.