Goede doelen Kerstpakkettenplaza 2022

Het overhandigen in december van de kerstpakketten aan je medewerkers zorgt voor blije gezichten. Wist je dat je door het bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza nog voor veel meer blijdschap kunt zorgen? Wij steunen namelijk elk jaar opnieuw goede doelen door een deel van de opbrengsten van de verkoop van de kerstpakketten en de Sintsurprises te doneren aan verschillende goede doelen. Voor de bedragen die wij afdragen verwijzen wij je naar onze website. Daar staan divers prijscategorieën met daarachter het bedrag dat wij per besteld pakket doneren. Voor de Sintsurprises is dat 10 eurocent per pakket ongeacht de waarde van de bestelling. Voor de kerstpakketten gelden dus de prijscategorieën.

De donatie kan behoorlijk oplopen. De goede doelen zijn blij met onze inzet en het geld dat wij op een eenvoudige manier bij elkaar krijgen. Wil jij dit jaar ook goede doelen steunen door de aankoop van kerstpakketten? Plaats in dat geval je bestelling bij Kerstpakkettenplaza en wij zorgen ervoor dat er namens jouw bedrijf een bedrag wordt afgedragen aan een goed doel. Drie goede doelen worden er extra door ons gekozen en ondersteund. Aan deze goede doelen: Kika, Natuurmonumenten en Voedselbanken Nederland doneren wij namens uw bedrijf 2 euro per besteld kerstpakket.

De kerstpakketten die hiervoor in aanmerking komen kun je herkennen aan het gouden 2 euromunt logo in de pakketfoto. Welk goede doel wil jij dit jaar graag steunen? Heb je wellicht zelf een goed doel in gedachte? Je kunt dit aan ons kenbaar maken tegelijkertijd met de offerteaanvraag.

Kerstpakketten bestellen dient twee doelen

Kerstpakketten bestel je op de eerste plaats om je medewerkers te verrassen en te verwennen. Je bent bij ons, Kerstpakkettenplaza, verzekerd van kwaliteit, 100% tevredenheidsgarantie, een stipte levering in binnenland en buitenland en een optimale service. Lees op onze website de 10 beloften die wij aan onze klanten doen en je weet wat je van ons kunt verwachten. Maar er gebeurt nog meer als jij je bestelling van de kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza plaatst.

Je steunt namelijk zonder enige moeite een goed doel. Wij doneren namelijk een bedrag aan een gekozen goed doel voor het aantal kerstpakketten dat jij bestelt. Op onze website kun je lezen en uitrekenen hoe groot dat bedrag zal zijn in jouw geval. Je kunt daar namelijk zien hoe groot het bedrag is dat er per pakket wordt afgedragen. Er staat op onze website een verdeling in prijscategorieën met daarbij het bedrag per kerstpakket waarmee wij een goed doel ondersteunen. Kerstpakketten bestellen met een glimlach!

Bijvoorbeeld 1 euro per pakket bij kerstpakketten met een waarde tussen de 40 en 45 euro en 0,50 per pakket bij kerstpakketten tussen de 5 en 20 euro enz. Bij een bestelling van 40 kerstpakketten uit de prijscategorie 40 en 45 euro ontvangt het goede doel 40 x 1 euro = 40 euro, bij 70 kerstpakketten tussen de 5 en 20 euro ontvangt het goede doel 70 x 0,50 eurocent = 35 euro. De af te dragen bedragen kunnen hoog oplopen, zoals je zult begrijpen. Kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza dient twee doelen, jouw medewerkers ontvangen een fraai en goed verzorgd kerstcadeau en vele goede doelen ontvangen een donatie van ons namens jouw bedrijf of organisatie.

Is er een goed doel dat bij je opkomt en waaraan jij wil doneren door het bestellen van kerstpakketten bij ons? Deel dit met ons als jij een offerteaanvraag doet. Het goede doel zelf bepalen, wij maken het mogelijk!

Sympathieke actie met verkoop kerstpakketten

Sympathiek, prachtig, hartverwarmend zijn de fijne reacties en complimenten, die wij mogen ontvangen voor het financieel steunen van goede doelen. Echter ook jou komen deze complimenten toe, want zonder onze klanten kunnen wij dit mooie streven, goede doelen financieel bij staan, niet realiseren. Veel werkgevers doen elk jaar mee aan deze sympathieke actie door bij ons hun order van de kerstpakketten te plaatsen. Wil jij hier ook bij aansluiten?

Graag! We heten je van harte welkom. Wanneer jij bij ons je bestelling van de kerstpakketten plaatst kunnen wij aan nog meer goede doelen doneren en/of per goed doel een hoger bedrag afdragen. Jij helpt ons om te helpen, zonder dat het je geld of tijd kost. Namens jouw organisatie of bedrijf doneren wij aan het goede doel door jou of door ons gekozen.