Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Goede doelen pakket of traditionele kerstpakket

Ook dit jaar helpen wij, Kerstpakkettenplaza, veel goede doelen financieel met hun prachtige werk. Per verkocht kerstpakket doneren wij een bepaald bedrag namens jouw bedrijf. Dit kost je niets extra, geen tijd, geen inzet, geen geld. Er is dus niets dat je tegenhoudt, geen enkele reden om hieraan niet mee te doen. Op onze website kun je precies lezen hoeveel wij doneren per besteld Sintpakket en kerstpakket. Je ziet dan ook dat er drie goede doelen zijn die wij extra ondersteuning bieden. Als jij kiest voor een dergelijk kerstpakket, dan dragen wij per kerstpakket 2 euro af aan het goede doel. Dat bedrag kan dus behoorlijk oplopen, waarmee weer veel goed werk wordt gedaan, geld dat op de juiste manier gebruikt wordt. Je mag ook zelf een goed doel kiezen, waaraan wij vervolgens doneren zoals staat vermeld op onze website.

Veel werkgevers geven de voorkeur aan de goede doelen Sintpakketten en kerstpakketten, vandaar dat wij de afgelopen jaren konden spreken van een groot succes, hartverwarmend zoals iedereen zijn of haar steentje wil bijdragen. Wij krijgen daarover leuke reacties, omdat wij je deze mogelijkheid bieden. Zonder jou lukt het echter niet, dus bestel dit jaar goede doelen pakketten en laat ons de goede doelen financieel helpen. Zij zijn er erg blij mee en dankbaar voor.

Voorkeur traditionele kerstpakketten

De traditionele kerstpakketten komen voort uit de geschiedenis. De boeren gaven hun knechten en meiden op 2e kerstdag vrij. Het personeel kreeg van de boer (de werkgever) etenswaren mee naar huis voor haar familie, om samen kerst te vieren. Deze mooie traditie is gelukkig in stand gehouden door velen. Vandaar dat er nu nog steeds kerstpakketten, bestaande uit een tas, mand of doos boordevol etenswaren en drinken, aan de medewerkers worden gegeven vlak voor de feestdagen.

Daarmee worden jouw waardering en tevredenheid over getoonde inzet van jouw medewerkers het afgelopen jaar onderstreept. De voorkeur voor de traditionele kerstpakketten is nog steeds groot. Toch wordt er tegenwoordig ook vaak voor kerstpakketten uit een andere categorie gekozen. Denk daarbij aan de goede doelen pakketten, de verwenpakketten, de food pakketten, de tijdschriftenbonnen. De inhoud van een kerstgeschenk kan dan wel anders zijn, de reden van het overhandigen van een kerstpakket uit elke categorie is echter steeds dezelfde, namelijk het uiten van tevredenheid over en waardering van je medewerkers.

Kerstpakkettenplaza zorgt ervoor dat het aanbod heel divers is, zodat iedere werkgever hier zijn of haar voorkeur voor kerstpakketten zal vinden.

Veel categorieën kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza

Werkgevers hebben graag wat te kiezen als het om kerstpakketten gaat, zowel wat betreft de inhoud als de prijs. Je houdt met je keuze rekening met de doelgroep en uiteraard met het budget voor kerst 2017. Onze website wijst je de weg door het reusachtige aantal kerstpakketten in diverse categorieën en prijsklassen. Een gepast cadeau vinden gaat gegarandeerd lukken. Wil je naast de kerstpakketten voor je medewerkers ook voor je zakenrelaties een kerstcadeau bestellen, dan hebben wij ook daarvoor de meest geschikte geschenken.

Geschenken van kwaliteit, mooi verpakt, fraaie cadeaus om te overhandigen aan je zakenrelaties om de fijne samenwerking te onderstrepen en (hopelijk) te vervolgen. Vaak worden daarvoor de drankpakketten in alle prijsklassen ingezet: een mooie fles wijn, feestelijk verpakt, of wijn/bier met snacks, kaas, een kaasplankje enz. Kijk ook eens bij de kunstzinnige cadeaus. Cadeaus zonder woorden, maar die ontzettend veelzeggend zijn. Bijvoorbeeld artikelen die samenwerken uitbeelden, succes. Wij zeggen over deze cadeaus: “deze beelden zeggen meer dan duizend woorden”. Echt een categorie om even bij stil te staan: de kunstzinnige artikelen! Weet je dat wij hier enorm trots op zijn, zonder onze andere kerstcadeaus hiermee te kort te doen?

De goede doelen kerstpakketten 2017

De extra goede doelen van 2017 die wij steunen zijn bekend. Kerstpakkettenplaza steunt diverse goede doelen. Voor elk kerstpakket dat zij kan leveren draagt ze een bedrag af aan een goed doel. De donatie per besteld pakket is afhankelijk van de waarde van het kerstpakket. Er is daarvoor een verdeling gemaakt in prijscategorie, bijvoorbeeld prijscategorie A: prijs pakket tussen de 5 en 20 euro, donatie 0,50 eurocent per besteld pakket en prijscategorie D: prijs pakket tussen de 30 en 35 euro, donatie 0,80 eurocent per besteld pakket enz.

Voor elk verkocht Sintpakket wordt 0,10 eurocent gedoneerd. Dat kan mooi oplopen, zodat er een aardig bedrag aan de goede doelen beschikbaar kan worden gesteld. Kerstpakkettenplaza heeft daarnaast nog drie speciale goede doelen in haar huisselectie. In 2017 zijn dat: Kika, Voedselbanken Nederland en Natuurmonumenten. Deze goede doelen ontvangen voor elk besteld kerstpakket twee euro. Je kunt deze kerstpakketten herkennen aan het gouden 2 euromunt logo in de pakketfoto. Welk doel steun jij dit jaar door de Sintpakketten en kerstpakketten te bestellen bij Kerstpakkettenplaza?