Goede doelen steunen met kerstpakketten

Als je kiest voor de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza dan help je ons om de goede doelen te steunen. Een sympathieke keuze, toch! Wanneer het jaar weer bijna voorbij is, willen werkgevers vaak een donatie doen aan een goed doel. Dat kan op een heel eenvoudige manier als je bij ons je Sintsurprises en of kerstpakketten bestelt. Wij staan er om bekend dat wij voor elk verkocht cadeau een donatie doen aan een goed doel. Hoeveel dat is, kun je lezen op onze website, daar staat de verdeling van de kerstpakketten in diverse prijscategorieën.

Per categorie doneren wij een bedrag aan een goed doel. Dat goede doel mag ook door jou worden bepaald, neem daarvoor contact met ons op. Naast de donaties voor deze goede doelen kiezen wij elk jaar 3 goede doelen extra, waaraan wij per verkocht kerstpakket 2 euro doneren. Jij hoeft daar niets voor te doen, behalve dan het bestellen van de kerstpakketten met het gouden 2 euromunt logo in de pakketfoto bij Kerstpakkettenplaza.

Zonder moeite goede doelen steunen

Aan het einde van het jaar willen werkgevers vaak een donatie doen aan een of meer goede doelen. Wij, Kerstpakkettenplaza, bieden je deze mogelijkheid. Wanneer jij besluit om bij ons de kerstpakketten en de sintsurprises te bestellen steun jij op een eenvoudige manier goede doelen. Jij hoeft daar zelf niets voor te doen.

Wij hebben een overzicht online gezet op onze website waarop je kunt zien hoeveel wij doneren per besteld kerstpakket. Zonder extra moeite steun jij goede doelen. Wij doneren namens jouw bedrijf een bepaald bedrag aan het goede doel. Het bedrag van de donatie is afhankelijk van de prijscategorie waaronder jouw kerstpakketten vallen en het aantal pakketten dat je bestelt.

Daarnaast hebben wij voor dit jaar 3 goede doelen extra uitgekozen waaraan wij doneren. Dit zijn: Kika, Natuurmonumenten en Voedselbanken Nederland. Aan deze goede doelen doneren wij 2 euro per besteld pakket. Deze pakketten zijn herkenbaar aan het gouden 2 euromunt logo in de pakketfoto. Een praktische manier om goede doelen te steunen, zonder extra werk, zonder extra geld te betalen, dat doen wij voor en namens jou.

Kerstpakketten daar worden mensen blij van

Kerstpakkettenplaza regelt voor jou de Sintsurprises en de kerstpakketten. Je bent bij ons verzekerd van kwaliteit, je hebt 100% tevredenheidsgarantie, onze service is optimaal, onze levering stipt in binnen- en buitenland. Heb je de recensies op onze site gelezen? Daar worden wij erg blij van en het geeft jou goede redenen om met ons in zee te gaan. Als je dan toch online bent op onze site, lees dan meteen onze tien beloften.

Onze tien beloften zijn jouw zekerheden. Zo weet je zeker dat dit jaar de kerstpakketten voor jouw mensen en wellicht ook jouw zakenrelaties een groot succes zullen worden. Kerstpakketten daar worden mensen blij van. Jouw medewerkers ontvangen een fraai kerstgeschenk en of Sintsurprise voor getoonde inzet, een blijk van waardering door de werkgever. Als jij de kerstcadeaus en Sintsurprises bij ons bestelt, dan ben je zoals is vermeld verzekerd van kwaliteit en van een prima verzorgd cadeau. Wist je echter dat jouw bestelling meer mensen blij maakt dan jouw medewerkers?

De reden daarvan is, dat wij voor elk verkocht kerstpakket of Sintcadeau namens jouw bedrijf een donatie doen aan een goed doel. Het kost je niets extra! De goede doelen kunnen met dat geld projecten opzetten en ondersteunen enz. Een heel goede reden om jouw kerstcadeaus en Sintsurprises door ons te laten regelen. Wil je eerst meer informatie hieromtrent, of heb je zelf een goed doel voor ogen, neem contact met ons op.

Kerstpakkettenplaza doneert aan goede doelen

Bij velen is het bekend dat wij, Kerstpakkettenplaza, geld doneren aan goede doelen. De bedragen die wij doneren hangen af van het aantal verkochte kerstpakketten en de prijs ervan en de Sintsurprises. Voor jou is deze manier van doneren erg eenvoudig. Jij hoeft er niets voor te doen, echt helemaal niets, uiteraard wel cadeaus bestellen! Je betaalt er ook niets extra voor, wel wordt de donatie gedaan namens jouw bedrijf. Jouw bedrijf wordt genoemd!

Grote en veel orders van de kerstpakketten en Sintsurprises vallen dus positief uit voor de goede doelen, die dit geld goed kunnen gebruiken. Ook zijn er door ons 3 goede doelen extra gekozen waaraan wij per verkocht pakket 2 euro afdragen. In 2017 zijn dat Kika, Natuurmonumenten en Voedselbanken Nederland. Kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza, daar komen alleen winnaars uit.