Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Groot aantal kerstpakketten

Wij kunnen u ook helpen als u op zoek bent naar een groot aantal kerstpakketten. Vanaf  10 stuks leveren wij al. Maar ook als u een groter aantal kerstpakketten wilt bestellen,  helpen wij u natuurlijk graag. Wel raden wij u aan om grote aantallen vroeg te bestellen, zeker als het om enkele honderden stuks gaat.

Groot aantal kerstpakketten – bestel op tijd!

Omdat de kerstpakkettenbranche veelal werkt met voorraden, is het aan te raden uw pakketten vroegtijdig te bestellen. Vooral omdat specifieke hardware producten of bijzondere foodpakketten niet zomaar bijbesteld kunnen worden. Dus als u er zeker van wilt zijn dat er een grote hoeveelheid van dat unieke kerstpakket geleverd moet gaan worden, dan dient u ze tijdig, het liefst in oktober al, te bestellen.

Onze mogelijkheden

Tevens  hebben wij in onze collectie het grootste aantal kerstpakketten. Maar liefst keuze uit meer dan 1.000 soorten kerstpakketten in allerlei prijsklassen, soorten en maten. Hierdoor heeft u bij ons de grootste keuze online en treft u nergens anders meer kerstpakketten aan dan op onze site.

Klik op de onderstaande afbeelding voor onze populaire kerstpakketten!

Groot aantal kerstpakketten