Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Groot aantal kerstpakketten

Wij kunnen u ook helpen als u op zoek bent naar een groot aantal kerstpakketten. Vanaf  10 stuks leveren wij al. Maar ook als u een groter aantal kerstpakketten wilt bestellen,  helpen wij u natuurlijk graag. Wel raden wij u aan om grote aantallen vroeg te bestellen, zeker als het om enkele honderden stuks gaat.

Groot aantal kerstpakketten – bestel op tijd!

Omdat de kerstpakkettenbranche veelal werkt met voorraden, is het aan te raden uw pakketten vroegtijdig te bestellen. Vooral omdat specifieke hardware producten of bijzondere foodpakketten niet zomaar bijbesteld kunnen worden. Dus als u er zeker van wilt zijn dat er een grote hoeveelheid van dat unieke kerstpakket geleverd moet gaan worden, dan dient u ze tijdig, het liefst in oktober al, te bestellen.

Onze mogelijkheden

Tevens  hebben wij in onze collectie het grootste aantal kerstpakketten. Maar liefst keuze uit meer dan 1.000 soorten kerstpakketten in allerlei prijsklassen, soorten en maten. Hierdoor heeft u bij ons de grootste keuze online en treft u nergens anders meer kerstpakketten aan dan op onze site.

Klik op de onderstaande afbeelding voor onze populaire kerstpakketten!

Groot aantal kerstpakketten