Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal uiterlijk vanaf 1 augustus weer zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Groot aantal kerstpakketten

Wij kunnen u ook helpen als u op zoek bent naar een groot aantal kerstpakketten. Vanaf  10 stuks leveren wij al. Maar ook als u een groter aantal kerstpakketten wilt bestellen,  helpen wij u natuurlijk graag. Wel raden wij u aan om grote aantallen vroeg te bestellen, zeker als het om enkele honderden stuks gaat.

Groot aantal kerstpakketten – bestel op tijd!

Omdat de kerstpakkettenbranche veelal werkt met voorraden, is het aan te raden uw pakketten vroegtijdig te bestellen. Vooral omdat specifieke hardware producten of bijzondere foodpakketten niet zomaar bijbesteld kunnen worden. Dus als u er zeker van wilt zijn dat er een grote hoeveelheid van dat unieke kerstpakket geleverd moet gaan worden, dan dient u ze tijdig, het liefst in oktober al, te bestellen.

Onze mogelijkheden

Tevens  hebben wij in onze collectie het grootste aantal kerstpakketten. Maar liefst keuze uit meer dan 1.000 soorten kerstpakketten in allerlei prijsklassen, soorten en maten. Hierdoor heeft u bij ons de grootste keuze online en treft u nergens anders meer kerstpakketten aan dan op onze site.

Klik op de onderstaande afbeelding voor onze populaire kerstpakketten!

Groot aantal kerstpakketten