Groothandel kerstpakketten

Groothandel kerstpakketten – Als  grootste online kerstpakketten groothandel zijn wij totaalleverancier van alle soorten en maten kerstpakketten en kerstgeschenken. Wij mogen met trots zeggen dat we de grootste collectie van 2011 online hebben. Meer dan 500 complete kerstpakketten op prijs gesorteerd treft u op de site aan.  Zo kunt u afhankelijk van uw budget altijd een geschikt kerstpakket vinden.

De traditionele kerstpakketten zijn vaak rijkelijk gevuld met heerlijke lekkernijen en handige items. Verpakt in een mooie kerstdoos inclusief verpakkingsmateriaal leveren wij deze fraaie kerstgeschenken op de door uw gewenste locatie. U kiest dat pakket uit dat u het meest qua  inhoud en samenstelling aanspreekt en dan verzorgen wij tot in de puntjes de rest. Als groothandel zijn wij hier al meer dan 10 jaar actief in dus u laat dat aan een vertrouwde leverancier over.

Groothandel kerstpakketten? Kies voor de juiste groothandel!

Als Groothandel kerstpakketten beschikken wij  over fraaie showrooms waarop u op afspraak een kerstpakket zelf kunt samenstellen. U heeft echter ook de mogelijkheid om via de site een selectie te maken uit een bestaand kerstpakket. Wilt u bijvoorbeeld aan een bepaald pakket iets toevoegen laat het ons dan weten.

Maar naast groothandel van kerstpakketten hebben wij nog veel meer leuke en alternatieve kerstcadeaus om uw personeel en/of zakenrelaties op een bijzondere manier te verrassen. Zo zijn wij groothandel in wijn- en andere drankpakketten. In ons dranken assortiment treft u verschillende champagne-, bier-, likeur en wijnpakketten aan. Om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen zijn er ook kunstzinnige en Rituals kerstpakketten aan de collectie toegevoegd. Als bijzondere alternatieven hebben wij foto op linnen, tijdschriftenbonnen en Belevenissen. Een Belevenis is een leuk of culinair arrangement voor een of meerdere personen. Dat kan een compleet diner zijn maar ook een avontuurlijk uitstapje.

Groothandel kerstpakketten als dé specialst in kerstpakketten

Als overkoepelende groothandel richten wij ons puur op bedrijven. Daarom is het pas mogelijk om vanaf 10 stuks te bestellen. Belevenissen zijn hierop een uitzondering , deze kunt u per stuk bestellen. Rituals kerstpakketten kunt u in een veelvoud van zes stuks bestellen. Deze zitten per zes pakketten verpakt in een doos. U heeft de mogelijkheid om meerdere kerstpakketten te combineren, bijvoorbeeld 20 stuks van pakket A en 20 stuks van pakket B.

Dus kerstpakkettenplaza.nl is uw online groothandel voor  alle denkbare kerst- en eindejaarsgeschenken. Van exclusieve kerstpakketten tot Belevenissen en van Rituals tot drankpakketten.

 

Groothandel kerstpakketten