Grote kerstpakketten online bestellen

Als je praat over grote kerstpakketten dan hoeft dat niet te betekenen dat je een grote doos met etenswaren en drinken aan je medewerkers cadeau doet. Een groot kerstpakket kan ook bestaan aan eetbare producten aangevuld met luxe artikelen. Er is zo ontzettend veel mogelijk om een groot kerstpakket samen te stellen. Je kunt er ook voor kiezen dat de verpakking een bruikbaar artikel is. Denk daarbij aan een fraaie mand of tas. Heb je zelf een bepaalde voorkeur, laat het ons weten en wij bekijken wat we voor je kunnen doen. Bij Kerstpakkettenplaza is veel mogelijk en wij zijn bereid aanpassingen te doen, mits jij je bestelling op tijd bij ons plaatst en de order een grootte heeft van 50 pakketten of meer. Hopelijk heb je hier begrip voor. Bestel bij ons grote kerstpakketten, wij zorgen ervoor dat jij 100% tevreden zult zijn over de inhoud. Jij zorgt ervoor dat jouw medewerkers straks (eventueel samen met hun gezin) flink kunnen uitpakken.

Grote kerstpakketten, een feest om uit te pakken

Het gevoel van vroeger komt terug als je bekend bent met de kerstpakkettentraditie, als je die fraaie grote kerstpakketten bekijkt. Een mooie gelegenheid om jouw werknemers met een groot kerstpakket te bedanken voor hun inzet voor het bedrijf. Zie jij het al voor je…. het grote kerstpakket van jou onder de kerstboom bij je werknemers. Blije gezichten van de kinderen die bijna niet kunnen wachten om het pakket uit te pakken en de producten te bekijken en er vervolgens samen van te genieten. Grote kerstpakketten zijn een feest om uit te pakken. Er zit voor iedereen wel wat lekkers in om tijdens de feestdagen wat extra te snoepen, te eten en te drinken.

Grote kerstpakketten

Grote kerstpakketten voor je personeel

Laten je bedrijfsresultaten het toe, dan is het dit jaar mogelijk om grote kerstpakketten voor je personeel te bestellen bij Kerstpakkettenplaza. Nou wil groot niet altijd zeggen dat het een duur kerstpakket moet zijn, het ligt uiteraard aan de inhoud wat de prijs van het pakket is. Je hoeft niet huiverig te zijn voor de kosten, want deze weet je voordat jij je bestelling van grote kerstpakketten plaatst. Je bezoekt onze webshop en bekijkt het aanbod. Bij elk kerstpakket groot en klein, maar ook bij elke Sinterklaaspakket vind je een afbeelding waarop je ziet wat je koopt. En als dat nog niet voldoende is kun je op de knop meer info klikken en kun je lezen wat de inhoud van het pakket is. De prijs wordt per afbeelding genoemd, met en zonder BTW.

En vervolgens zie je nog een bedrag staan. Dat bedrag doneren wij aan een goed doel namens jouw bedrijf. Als jij een aantal pakketten bestelt dan steun je daarmee een goed doel, gratis en automatisch. Een voorbeeld: als bij de afbeelding staat dat wij 1.50 euro per pakket afdragen, dan wil dat zeggen dat wanneer jij 50 kerstpakketten bij ons bestelt wij het goede doel steunen met 50x 1.50 euro= 75.00 euro. Grote kerstpakketten kleine kerstpakketten zorgen voor nog meer vreugde dan alleen de blijdschap van je personeel. Wij zijn blij dat we daaraan mee kunnen werken met jouw steun.

Extra grote kerstpakketten, inhoud teveel om op te noemen

Wanneer jij je afvraagt wat de inhoud is van extra grote kerstpakketten dan kunnen wij een hele rij producten opnoemen, maar je kunt ook zelf een kijkje nemen in onze fraaie webwinkel of straks in onze showroom. De inhoud van extra grote kerstpakketten is teveel om op te noemen. Wil jij je medewerkers eens flink laten uitpakken kies dan voor een van deze grote kerstpakketten. Kun jij je al een beetje voorstellen hoe dat zal gaan? Met het hele gezin gezellig thuis, een groot kerstpakket dat uitgepakt mag worden….. wie lust er wat!

Extra grote kerstpakketten om medewerkers te verrassen

Wat je ook geeft, een medewerker is blij met een cadeau van zijn of haar werkgever. Het is extra, het is geen verplichting van de werkgever en juist daarom zo belangrijk. Voor jouw medewerkers is het prettig om te ervaren dat de werkgever blij met hen is en tevreden over de inzet. Laat dat merken en bestel extra grote kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza om medewerkers te verrassen. Het samenstellen van de grote kerstpakketten kun je gerust aan ons overlaten, wij zijn ervaren en besteden veel aandacht en zorg aan elk kerstgeschenk en elke Sintsurprise. Wil je echter zelf inbreng hebben in de samenstelling van het kerstcadeau, dan kan dat. Neem in dat geval contact met ons op.