Herman Passie – Goed en lekker eten

Vandaag hebben we een preview met een bekend gezicht voor u. Dit jaar is een van de themalijnen de Herman Passie-lijn. Kookt u graag? Of bent u naar aanleiding van zijn programma’s al fan van Herman den Blijker? Lees dan gauw verder voor meer informatie over de producten uit deze nieuwe lijn.

Herman den Blijker is een van de meest bekende chef-koks van Nederland. Zijn themalijn staat in het teken van de passie voor eten. Niet alleen de kwaliteit van het eten staat centraal, maar ook de beleving.Herman Passie In een korte video vertelt Herman over zijn producten en zijn passie. Klik hier voor de uitleg van Herman. Wilt u voorbeelden zien van producten uit deze lijn? Kijkt u dan eens op ons Instagramaccount. Daar vindt u verschillende foto’s van de Herman Passie producten. Deze themalijn biedt de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met de kwalitatief goede en lekkere producten.

Wilt u uw medewerkers de kans geven om net als Herman den Blijker een echte chef-kok te worden deze kerst? En ziet u een kerstpakket van Hermans Passie dus wel zitten? U kunt altijd contact opnemen met ons voor de mogelijkheden. We denken graag met u mee!

Liever geen Herman Passie? 

Is deze themalijn niet geschikt voor uw medewerkers? En heeft u interesse in een andere stijl? Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte kerstgeschenk voor uw personeel. In onze eerdere blogberichten kunt u al meer lezen over andere themalijnen. Blijft u ons vooral volgen, dan komt er wellicht vanzelf een pakket voorbij die u meteen aanspreekt. U kunt ons ook vinden op Facebook en Twitter. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Heeft u andere vragen over het bestellen of samenstellen van kerstpakketten voor uw personeel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.