Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Het assortiment kerstpakketten 2018 staat online

Ho ho ho, het is weer zo ver. Het assortiment kerstpakketten 2018 staat online! De kerstman heeft ook dit jaar weer erg goed zijn best gedaan om veel verschillende pakketten voor verschillende mensen te maken. Van traditionele kerstpakketten tot aan nieuwe trends, het is allemaal te vinden op Kerstpakkettenplaza.nl!

Vanaf wanneer staat het assortiment kerstpakketten 2018 online?

Vanaf nu dus! Het assortiment ziet er ook in 2018 weer prachtig uit. De pakketten zijn er in verschillende soorten en maten. Van avontuurlijke pakketten tot foodpakketten tot traditionele pakketten. Voor elk bedrijf is er een passend pakket en voor elk persoon een mooi moment.

Laat de kok in u los dit najaar met het grote assortiment aan foodpakketten. Grote namen zoals Jamie Oliver en Herman den Blijker hebben dit jaar een aantal mooie pakketten samen gesteld. Bent u meer van het knabbelen voor de tv of snoepen tijdens een spelletje? Dan bent u bij de foodpakketten ook aan het goede adres. Liever iets anders? Kijk dan eens rond bij de themapakketten, drankpakketten of traditionele pakketten. Allen zijn ze prachtig samengesteld en vaak een lust voor het oog én de maag. Meer een liefhebber van een kerstpakket dat praktisch is, kijk dan eens naar het assortiment aan fleece dekens, trolleys of manden. De keuze is gigantisch.

assortiment kerstpakketten 2018 staat online

Ga er eens rustig voor zitten en neem de tijd om dit jaar het kerstpakket voor u en uw werknemers uit te zoeken. De extra tijd die u er in steekt wordt zeker gewaardeerd door uw collega’s en zorgt uiteindelijk voor een glimlach op ieders gezicht. Komt u er even niet uit, geen probleem, neem de tijd en kijk later nog een keer.

Het gehele assortiment kerstpakketten 2018 staat online en is te bekijken via Kerstpakkettenplaza.nl Heeft u nog vragen over dit assortiment, neem dan gerust contact met ons op en dan helpen we u graag verder.