Het succes van Kerstpakkettenplaza

Profiteer van onze ervaring en geniet van het resultaat! Kerstpakkettenplaza heeft namelijk al vele jaren ervaring met het verzorgen van kerstpakketten van A tot en met Z, van inkoop tot en met de levering bij de klanten. Geniet van het succes van Kerstpakkettenplaza.Wat wil je nog meer? Lees de recensies op onze website. Ben je enthousiast geworden mede door het bekijken van onze fraaie kerstpakketten in de webshop. Wij heten je van harte welkom als klant bij Kerstpakkettenplaza. Vergeet niet om eerst een offerte aan te vragen voordat je een bestelling plaatst, dat is prettig en duidelijk voor beide partijen. Dit kan online, zoals wij alles via deze eenvoudige, korte en snelle digitale weg regelen. Voor klanten die toch liever de producten “in het echt” zien, zijn er diverse showrooms, waar onze medewerkers voor je klaar staan. Uit ervaring weten we dat klanten in sommige gevallen graag producten willen omwisselen of willen toevoegen, die mogelijkheid bieden wij je.

Er is echter een voorwaarde aan verbonden, de bestelling moet bestaan uit minimaal 50 dezelfde kerstpakketten. Wij spreken ook uit ervaring als we zeggen dat het steunen van goede doelen zeer sympathiek wordt gevonden door onze klanten en uiteraard door de goede doelen. Als werkgevers bij ons hun bestellingen blijven plaatsen, kunnen wij de goede doelen financieel blijven steunen. Lees er alles over op onze website.

Kwaliteit, succes van Kerstpakkettenplaza

Alleen kwaliteit voor je medewerkers, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw medewerkers. Omdat al onze kerstpakketten van prima kwaliteit zijn, hoef jij je daarover niet druk te maken. Alle kerstpakketten, groot en klein, duur en goedkoop, zijn van prima kwaliteit. Bekijk de inhoud van de pakketten en lees de merknamen van de producten. Zij hebben geen reclame meer nodig, want “goede wijn behoeft geen krans”. Wij gaan nauwkeurig te werk bij het kiezen van de producten, jij toch ook?

We kiezen onze leveranciers uit op kwaliteit en letten erop dat zij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mens en milieu hebben onze speciale aandacht. Dat zie je duidelijk aan de producten. Je zult regelmatig de namen Fair Trade en Max Havelaar bij de producten tegenkomen. Lees de recensies om te weten wat andere klanten van onze producten en werkwijze vinden.

Er valt bij ons wat te kiezen

Je hoeft niet winkel in en winkel uit en toch zie je ontzettend veel kerstpakketten, namelijk online in de webshop van Kerstpakkettenplaza. Je kunt op je gemak en op een tijdstip dat het jou uitkomt in onze webshop winkelen. Er valt bij ons veel te bekijken, dus er valt wat te kiezen. Wij durven daarom te garanderen dat jij bij ons fraaie kerstpakketten zult vinden, die geheel aan jouw wensen voldoen en niet minder belangrijk, binnen jouw budget passen. Jij kent de doelgroep waarvoor de kerstpakketten zijn bestemd. Geef je daarom de voorkeur aan de traditionele kerstpakketten met veel etenswaren en drinken of zoek jij het richting Rituals- en wellnesspakketten met hun luxe en verzorgende producten? Je hebt nog even de tijd om daarover na te denken.

Optimale service

Onze service is uitstekend, dat durven wij hardop te zeggen. Onze vaste klanten zullen dit beamen. Het begint met een duidelijke en overzichtelijke website die van alle kerstpakketten een afbeelding toont en een beschrijving geeft van de inhoud van de pakketten.

Tevens vind je diverse formulieren die online kunnen worden ingevuld: een offerte (altijd aanvragen prettig voor beide partijen om de afspraken op papier te hebben, ook al weet je zeker dat je een bestelling gaat plaatsen), een aanvraag voor de nieuwsbrief, een contactformulier om online vragen te stellen, contactmogelijkheid met de klantenservice en de gegevens van onze showrooms. Onze service loopt vanaf de voorbereidingen van de kerstpakketten tot en met de aflevering op het door jou opgegeven adres. Je bent verzekerd van een stipte levering.

Nog één servicepunt om er even uit te lichten, omdat het uniek is. Bij Kerstpakkettenplaza kun je onder voorwaarden producten van een kerstpakket ruilen, omwisselen, toevoegen. Het gaat dan om een order van ten minste 100 dezelfde kerstpakketten. Je kunt er, onder dezelfde voorwaarden, ook voor kiezen om zelf de pakketten samen te stellen. Wanneer jij dit wenst, neem dan contact op met onze goed bereikbare klantenservice. Zij helpt je graag verder.