Hollands kerstgeschenk

Hollandse kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten. Wij hebben vele verschillende Hollandse kerstgeschenken voor u geselecteerd. Wij zijn trots op onze collectie van 2016!

Hollands kerstgeschenk – ons assortiment van 2016

Hollandse producten zullen altijd blijven bestaan. Wat dacht u van heerlijke pannenkoeken of oliebollen op oudjaarsdag. Wij hebben als Nederlanders hele mooie tradities waar we trots op moeten zijn. Wij vinden dan ook dat deze moeten blijven bestaan. Onze Hollandse kerstpakketten bestaan uit vele verschillende soorten producten. Zo hebben wij dit jaar een lijn Vanouds gezellig. Dit zijn heerlijke producten die al tientallen jaren door iedereen wordt gegeten.

Ook hebben wij dit jaar kerstpakketten met de bekende dopper! Heel handig om mee te nemen naar het werk! Daarnaast levert u ook een bijdrage aan het milieu. De dopper staat voor de bewustwording over de impact van plastic afval. Zij inspireren mensen om zelf een verandering in gang te zetten. Daarnaast bieden ze een innovatieve productlijn van een duurzame design fles voor drinkwater. Want zegt u dan zelf, het zijn prachtige flessen!

Hollands kerstgeschenk voor jong en oud

Deze Hollandse kerstgeschenken zijn geschikt voor jong en oud. Alle producten worden vaak wekelijks gegeten in vele families. Iedereen zal het waarderen en ontzettend blij zijn met uw kerstgeschenk! Een kerstgeschenk moet een beleving zijn om uit te pakken. Samen met de familie op de bank en kijken wat er allemaal tevoorschijn komt uit het prachtige kerstgeschenk. Voor deze beleving zorgen wij dan ook graag. Al onze kerstpakketten worden verpakt in een feestelijke kerstdoos. Als het kerstpakket op een andere manier wordt verpakt is dit vermeld op onze website.

Wij zijn erg blij met ons Hollands assortiment kerstpakketten! Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze website. Door op de onderstaande afbeelding te klikken komt u direct uit bij onze Hollandse kerstpakketten! Laat u verrassen door onze unieke kerstpakketten. Heeft u vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers!

Hollands kerstgeschenk