Hollands kerstpakket 2018

De tijd is weer aangebroken: het uitzoeken van een geschikt kerstpakket of kerstgeschenk voor uw personeel. Op onze website Kerstpakkettenplaza.nl hebben wij het grootste kerstassortiment van heel Nederland. Met thema’s zoals Italiaanse pakketten, drankpakketten of foodpakketten is er voor ieder wat wils. Maar bent u dit jaar op zoek naar een typisch Hollands kerstpakket? Ook daarvoor bent u bij ons op het juiste adres.

Hollands kerstpakket 2018

Kerstpakket: Ambachtelijke Hollander

Ons assortiment Hollandse pakketten

Tijdens de kerstdagen staat samen zijn en gezelligheid natuurlijk centraal. En wat past hier nu perfect bij? Precies! Een typisch Holland kerstpakket vol heerlijk foodproducten! Een heerlijke extra belegen 48+ kaas bijvoorbeeld. Want zeg nu zelf, we blijven kaaskoppen toch. Of een receptenboek van Boerenborrel om de lekkerste streekgerechten klaar te maken! In ons ruime assortiment zit er vast iets bij wat helemaal past bij uw personeel.

Het uitzoeken van een Hollands kerstpakket 2018

Door ons ruime assortiment kerstpakketten kan het lastig zijn het juiste pakket te vinden voor uw medewerkers. Op onze website Kerstpakkettenplaza.nl vindt u al onze Hollandse kerstpakketten overzichtelijk voor u gepresenteerd. Door ‘Holland’ in de typen als uw zoekopdracht krijgt u een overzicht van ons gehele Hollandse Kerstpakketten assortiment op een pagina te zien. Zo kunt u gemakkelijk onze pakketten vergelijken en het beste kerstpakket voor uw personeel uitkiezen.

Heeft u een keuze gemaakt?

Schòn! Zoals ze in Brabant zouden zeggen. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft kunt u gemakkelijk uw kerstpakketten bij ons op de website bestellen. Na het aangeven van uw voorkeuren: het aantal pakketten, het bezorgadres en de bezorgdatum, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Nadat u akkoord gaat met deze offerte gaan wij direct voor u aan de slag om uw bestelling in orde te maken en deze op tijd naar het gewenste adres te verzenden. Dus waar wacht u nog op? Maak deze kerstdagen extra gezellig met onze Hollandse kerstpakketten!

Heeft u vragen over de inhoud van een van onze Hollandse kerstpakketten? Of over het bestellen ervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zitten klaar om u te woord te staan en u te helpen.