Houd de kerstpakkettentraditie in ere

Het uitdelen van cadeautjes met kerst gebeurt al geruime tijd. Vroeger gaven de boeren aan “de knechten en meiden” op 2e kerstdag (een vrije dag) producten mee voor hun gezin/familie om samen op te eten. Iets extra’s voor de feestdagen. Dat is nu ook nog het geval, alleen is de inhoud van de kerstpakketten behoorlijk uitgebreid en bestaat naast etenswaren ook uit drank, waardebonnen, verzorgende en luxe producten, die voor ontspanning zorgen en zelfs uit kunstzinnige artikelen.

Heerlijk om de kerstpakkettentraditie in ere te houden, daar werken wij graag aan mee. Kerstpakkettenplaza zet zich in voor de beste kwaliteit, voor optimale service en voor eerlijke producten. Daarnaast profiteren vele goede doelen van de verkoop van onze kerstpakketten. Van elk verkocht pakket dragen wij namens jouw bedrijf een bedrag af aan een door jou gekozen goede doel. De lijst van goede doelen vind je op onze website. Je kunt ook zelf een goed doel voordragen om door ons te laten steunen.

Wanneer dat goede doel aan de voorwaarden voldoet is dat oké en zullen wij daar geld aan overmaken. Bij de afbeeldingen van elk kerstpakket of elke Sintsurprise staat het bedrag aangegeven dat wij per pakket doneren. Afhankelijk van de grootte van de bestelling maken wij geld over aan het gekozen goede doel, namens jouw bedrijf. Het kost je niets extra, je doet gratis en automatisch hieraan mee, als je bij Kerstpakkettenplaza je kerstpakketten bestelt.

Assortiment kerstpakketten

Een uitgebreid assortiment zorgt ervoor dat je wat te kiezen hebt. Een gevarieerd assortiment zorgt ervoor dat je voor elk wat wils kunt vinden. De traditionele kerstpakketten en de foodpakketten, die boordevol heerlijke etenswaren en drinken zitten zijn nog steeds erg populair. Het door de werknemers zelf samenstellen van een kerstpakket is in opmars. Jij geeft kerstcomplimenten die een bepaalde waarde vertegenwoordigen.

Wij zetten dit bedrag om in punten en jouw werknemers kunnen in onze webshop gezellig winkelen, producten kopen naar wens en betalen met de voucher (waardebon met punten) en op deze manier zelf hun kerstpakket samenstellen. Maar er zijn nog meer mogelijkheden: de tijdschriftenbon, de kunstzinnige kerstcadeaus, de Rituals- en wellness geschenken, de Italiaanse kerstpakketten, de drankpakketten, een bon waarmee een door de werknemer zelf gekozen foto op linnen kan worden besteld en betaald (verzending is gratis) en niet te vergeten onze verrukkelijke Sinterklaaspakketten met heerlijk Sintsnoepgoed.

Een unieke mogelijkheid bieden we door het ruilen van producten. Wil jij een product omwisselen, omdat dat beter bij jouw medewerkers past, dan kan dat. Neem daarvoor contact op met de klantenservice. We hebben wel een voorwaarde om dit te kunnen realiseren, de order moet ten minste bestaan uit 100 stuks dezelfde kerstpakketten.

Profiteer van onze ervaring

Profiteer van onze ervaring en geniet straks van het resultaat, de blije gezichten van je medewerkers en de positieve reacties op de kerstgeschenken. Kerstpakketten en/of Sintersurprises bestellen is heel eenvoudig. Vraag in elk geval een offerte aan, zodat je precies weet wat er wordt afgesproken. Loop je toch tegen een probleem aan, neem contact op met onze klantenservice.

Deze medewerkers staan voor je klaar, ze zijn gedreven en ervaren om je verder te helpen. Ook wanneer jij zelf een goed doel wil aanwijzen, een goed doel dat niet op onze lijst staat, neem je contact op. Wij kijken of dat bepaalde doel aan de voorwaarden voldoet en zo ja, dan steunen we namens jouw bedrijf dat specifieke doel.

De beste kerstpakketten

Als we je vertellen dat onze kerstpakketten stuk voor stuk met de grootste zorg en aandacht worden samengesteld, dat de verpakking met veel zorg wordt omringd, de kwaliteit de beste is en onze service optimaal, dan overdrijven we niet. Het beste bewijs wordt geleverd door onze steeds terugkerende vaste klanten, de recensies en vele positieve reacties. Bekijk onze website en onze webshop, voel jij je al thuis? Elk jaar besteden we veel zorg en aandacht aan alle kerstgeschenken en dat zie je.

Kunnen we jou als klant verwelkomen? Heb je nog vragen, neem contact op. We zijn goed bereikbaar, via de mail en onze klantenservice. En voor onze vaste klanten melden we dat het aanbod nog uitgebreider is geworden, nog meer keuze uit de pakketten van de categorieën  eenvoudig tot en met exclusief. Iedereen slaagt gegarandeerd bij Kerstpakkettenplaza voor fraaie kerstgeschenken en Sintsurprises.