Ideeën-regen

Terwijl de regen tegen de ramen slaat, hebben wij bij Kerstpakkettenplaza.nl een ideeën-regen. Om straks de mooiste en leukste kerstpakketten aan te kunnen bieden op onze website, doen wij er alles aan om originele en gevarieerde kerstgeschenken samen te stellen. Gaan we voor veel kleur? Stijlvolle pakketten? Of toch een mix?

Veel bedrijven hebben een heel divers team. Ons doel is om voor iedereen een geschikt kerstpakket samen te stellen. Omdat u uw team het beste kent, willen we graag weten wat u in onze kerstpakketten terug zou willen zien. Naast onze eigen ideeën horen we ook graag die van u.

Ideeën delen

Omdat wij u graag de mogelijkheid willen geven om het perfecte kerstpakket aan uw medewerkers te geven, gaan we graag met u in gesprek. Heeft u minimaal 50 werknemers? Wilt u graag uw eigen kerstpakket samenstellen? En heeft u al leuke ideeën? Dan horen we graag van u! Samen zullen we er alles aan doen om ook dit jaar een geweldig kerstgeschenk te verzorgen voor uw bedrijf.

ideeën regen

We like people who smile when it’s raining (ideas)!

Zou u graag met ons in gesprek willen gaan over de kerstpakketten van dit jaar? Neemt u gerust contact op met ons! Dit kunt u doen via onze klantenservice, maar ook via sociale media. Ook met andere vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.