Italiaans kerstgeschenk

Lekker en gemakkelijk een heerlijk Italiaans kerstpakket online bestellen voor al uw medewerkers. Het is bijna zover, is uw bestelling al geplaatst? Als u ons aanbod aan kerstpakketten bij de diverse categorieën bekijkt, ziet u dat er al enkele fraaie pakketten zijn uitverkocht.

Niet getreurd, er staan nog kerstpakketten uit alle categorieën op verzending te wachten, maar neem niet langer het risico dat juist uw keuze straks niet meer voorradig is. Bekijk het aanbod en bestel een heerlijk kerstpakket. Kijk bijvoorbeeld naar de Italiaanse kerstpakketten, dat wordt Italiaans genieten. Zat u te denken aan een drankpakket? Ook dat kan Italiaans zijn: het Italiaans wijnpakket! Dit pakket bevat naast 1 fles rode en 1 fles witte wijn typisch Italiaanse producten. Dit alles is verpakt in een mooie geschenkdoos. Plaats nu online uw bestelling en wij verzorgen de rest voor u.

Kerstdiner, maar dan anders met een Italiaans kerstgeschenk

Tradities zijn er om in ere te houden. Onze traditionele kerstpakketten zijn daar een goed voorbeeld van. Maar als u het roer een keer om wilt gooien zal dat ook zeer gewaardeerd worden. Een Italiaans kerstpakket voor alle medewerkers om heerlijke gerechten te bereiden. Kies dit keer bijvoorbeeld voor het kerstpakket Smaken uit Italië, een gezellig kerstcadeau voor de hele familie.

Niemand hoeft uren in de keuken te staan en iedereen kan genieten van het lekkers en de aandacht voor elkaar. De inhoud van dit pakket bestaat uit: pasta, pastasaus, parmezaanse kaas, olijfolie, broodsticks. Ook met het Italiaans kerstpakket Italiaans op zijn best zult u hoge ogen gooien. Dit pakket bevat veel producten om spaghetti of pizza te maken. Een kerstdiner maar dan anders, op de Italiaanse manier. De inhoud van het Italiaanse kerstpakket bestaat uit onder andere een pizzabord, pizzames, servetten, wijn, spaghetti, serrano ham, rode pesto, toast, groene olijven enz. En niet te vergeten een nationale postcode loterij bon en een bon tot 100 euro te besteden bij Landal GreenPark.

Een mooie kan om te proberen…

Een Italiaans kerstpakket van de werkgever biedt een mooie kans om nieuwe producten te proberen of kent u ze al? De Italiaanse kerstpakketten bevatten typisch Italiaanse producten en artikelen. De pakketten zien er prachtig uit en wat nog belangrijker is, de kwaliteit is uitstekend, zoals u van ons gewend bent. Veel mensen kennen de Italiaanse keuken en veel van uw medewerkers zullen er ook mee bekend zijn. De Italiaanse keuken is ook in ons land erg populair, ook met kerst.

Goed ingeburgerd zijn pasta, pizza en lasagna. Velen geven zelfs de voorkeur aan de Italiaanse keuken boven de Nederlandse. En ook met kerst kan daar gehoor aan worden gegeven. Het Italiaans kerstpakket Italiaans genieten is een fraai geschenk waarmee u een heerlijke pasta maakt. Het pakket bevat tevens wijn, een serveerplank met drie schaaltjes, leuke accessoires die een blijvende herinnering zijn aan kerst 2016.

Niet alleen lekker als u op vakantie bent

De Italiaanse keuken verpakt in een mooi en goed gevuld Italiaans kerstgeschenk. Een kerstpakket met een fraai uiterlijk en heerlijke producten in het kerstpakket. Sommige Italiaanse kerstpakketten bevatten ook leuke accessoires, die typisch Italiaans zijn. Italiaans eten kennen veel mensen van hun vakantie, maar deze gerechten zijn niet alleen lekker als u op vakantie bent.

Geef uw medewerkers als het ware een Italiaans etentje in eigen land door ze te verwennen met een heerlijk Italiaans goed gevuld kerstpakket. Zij zullen graag de traditie van het Nederlandse diner verbreken. Aan de slag gaan met het bereiden van Italiaanse gerechten, waarvan de producten zich in het heerlijke Italiaanse kerstpakket bevinden. Een lekker glas wijn erbij en leuke typisch Italiaanse accessoires (ook in sommige kerstpakketten aanwezig) op een mooi gedekte tafel zorgen voor nog meer gezelligheid tijdens de feestdagen.

Italiaans kerstgeschenk