Italiaans kerstpakket samenstellen

Onze Italiaanse kerstpakketten kunnen wij in Nederland uniek noemen. Inspiratie daarvoor hebben we bij de bron gevonden. Omdat steeds meer mensen regelmatig kiezen voor ander eten dan de Hollandse kost, mede door de buitenlandse vakanties en het aanbod van deze gerechten in ons land, hebben wij ons assortiment uitgebreid met Italiaanse kerstpakketten. Er is veel vraag naar. Steeds meer mensen maken kennis met “anders eten” door hun vakantie in Italië bijvoorbeeld. Wij spelen daar graag op in door de Italiaanse kerstpakketten in ons ruime aanbod op te nemen, zodat ook voor deze pakketten gekozen kan worden.

Wil je jouw personeel verrassen met een ander kerstpakket dan je gewend bent te geven voor de feestdagen? Kies gerust voor een Italiaans kerstpakket, waar jouw mensen heerlijk van kunnen smullen. Verkrijgbaar in verschillende samenstellingen en prijzen, de kwaliteit is bij elk Italiaans pakket gewaarborgd, zoals dat het geval is bij alle kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.

Waarom Italiaanse kerstpakketten?

Als je een keer een totaal ander kerstpakket cadeau wil doen aan je medewerkers, dan kun je kiezen voor de unieke Italiaanse kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza. De Italiaanse keuken is ook in Nederland populair, dus een dergelijk pakket zal zeker in de smaak vallen bij jouw personeel. Als je twijfelt denk dan aan gerechten als lasagne, pizza, diverse pasta’s, die in Nederland vaak worden gegeten en niet minder gewaardeerd worden dan de vertrouwde Hollandse kost. De Italiaanse keuken heeft haar plekje in ons land veroverd, daarom zijn de Italiaanse kerstpakketten in ons assortiment opgenomen.

Ons aanbod aan kerstpakketten is ruim en zeer gevarieerd, de Italiaanse kerstpakketten maken er deel van uit en steeds meer werkgevers vinden hun weg daarheen. Wij zorgen ervoor dat de Italiaanse kerstpakketten wat betreft inhoud en uiterlijk aan je wensen voldoen, zodat ook jij een keer voor een ander kerstpakket kunt kiezen. Het unieke Italiaanse kerstpakket dat jouw aandacht heeft getrokken en waarbij je ook de mogelijkheid hebt om producten te ruilen die niet helemaal naar jouw wens zijn.

Inhoud Italiaanse kerstpakketten

De inhoud van de Italiaanse kerstpakketten is uiteraard gericht op Italiaanse gerechten. Je vindt in het kerstpakket Italiaanse ingrediënten, maar ook speciaal keukengerei voor de bereiding van de Italiaanse gerechten. Ook zullen vaak aanwezig zijn in een Italiaans kerstpakket onder andere de volgende producten: Italiaanse specialiteiten als olijven, pesto’s, ciabatta brood, cappuccino en kruiden.

Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod Italiaanse kerstpakketten ga naar de website van Kerstpakkettenplaza, kijk op het snelmenu, kies voor Italiaanse kerstpakketten en bekijk het aanbod, dat zowel gevarieerd is in inhoud als ook in prijs. Elk kerstpakket heeft een eigen naam. Een naam die vaak al een tipje van de sluier oplicht over de inhoud van het pakket. De prijs staat inclusief en exclusief de BTW vermeld.

De donatie die wij namens jouw bedrijf doen aan een goed doel wordt tevens bij de afbeelding van het kerstpakket vermeld. Als je klikt op meer info dan volgt er tevens een duidelijke omschrijving van de artikelen die in het pakket zitten. Je weet op die manier steeds precies wat je koopt. Misschien wil je enkele producten inwisselen tegen andere, deze bijzondere mogelijkheid heb je bij Kerstpakkettenplaza. Zo ontstaat een Italiaans kerstpakket waarover je voor 100% tevreden bent.

Anders is ook lekker!

De meeste mensen kennen de Italiaanse keuken van hun vakantie of  van gerechten die je eenvoudig thuis kunt bereiden. Een Italiaans kerstpakket zal dan een welkom cadeau zijn, waar van genoten zal worden. Zijn jouw medewerkers minder bekend met de Italiaanse keuken dan is het cadeau krijgen van een dergelijk pakket een mooie reden om hiermee kennis te maken. Een Italiaans kerstpakket valt dus in alle gevallen in de smaak. Mensen proberen andere gerechten dan ze gewend zijn om te eten en komen er achter dat anders ook lekker is. Zo kan jouw kerstpakket ertoe bijdragen dat men andere gerechten gaat proeven. Benieuwd naar de reacties? Wij ook!

Deel je ervaringen en reacties van je medewerkers met ons. Wij horen deze graag, zodat wij alle werkgevers elk jaar opnieuw beter kunnen helpen bij het bepalen van de inhoud van de kerstpakketten. Wij blijven vernieuwen en ons best doen om het iedereen naar zijn of haar zin te maken. Een mooie uitdaging, waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Laat van je horen! Niets is ons teveel om jouw kerstpakkettenfeest te laten slagen.