Jubileum kerstpakketten 2011

Kerstpakkettenplaza.nl is al 10 jaar een betrouwbare partner als het gaat om kerstpakketten. Zowel qua groot assortiment, snelle afhandeling, goede bereikbaarheid als perfecte uitlevering.

Wij bestaan dit tien jaar en dat willen we zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan! Daarom hebben wij speciaal voor dit tienjarig bestaan “Jubileum Kerstpakketten” ontwikkelt. Dit zijn kerstpakketten die allemaal worden voorzien van een gratis staatslot.

De jubileum kerstpakketten 2011 zijn standaard te bestellen tot en met 1 november 2011. Omdat wij van deze Jubileum kerstpakketten 2011 wel veel op voorraad hebben genomen, maar het kerstpakketten zijn die zeer gewild zijn onder andere omdat er een een vijfde staatslot in elk kerstpakket is opgenomen, hebben wij de keuze gemaakt om in ieder geval tot en met 1 november 2011 veel voorraad te nemen en tot die datum nog eventueel producten bij te kopen, daarna is het op is op! Deze keuze is nodig omdat je als kerstpakketten leverancier je producten vóór 1 november goed kan betrekken en na deze datum is het niet altijd mogelijk om nog bij te kopen. Vandaar dat wij een grote voorraad hebben zodat wij u nooit teleur hoeven te stellen als u vóór 1 november 2011 koopt. Na deze datum is het niet te garanderen dat wij een bepaald kerstpakket nog kunnen leveren omdat er wellicht een item in zit dat niet meer te betrekken is. Deze kerstpakketten worden dan ook direct van de site gehaald of op uitverkocht gezet zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Dit werkt zo bij iedereen en dus ook bij onze jubileum kerstpakketten 2011 en bij de traditionele kerstpakketten. Het is dus altijd duidelijk wanneer een (jubileum) kerstpakket niet meer te leveren is. Vraag dus vroegtijdig een vrijblijvende offerte aan en bestel op tijd dan heeft u de grootste keuze en kunt u het kerstpakket van uw wens bestellen.

Jubileum kerstpakketten 2011 zijn zeer goed gevulde kerstpakketten. Naast de mooie en volle inhoud is een gratis Staatslot uiteraard iets aparts. In alle jubileum kerstpakketten 2011 zijn de Staatsloten gratis en worden door ons dus werkelijk niet aan u doorberekend. Wij hebben tenslotte een feestje te vieren en willen u graag laten meegenieten! Ook voor de Jubileum kerstpakketten 2011 geldt dat er gewoon een afdracht aan het goede doel van uw keuze wordt gedaan! Ook dit betalen wij zelf en wordt nooit verwerkt in de prijs van een kerstpakket!!!