Kerst 2017, zomaar wat gedachten!

Dit jaar kies ik als kleur van de kerstpakketten de hoofdkleur van het bedrijfslogo! Kerst 2017, wat doe jij dit jaar anders dan vorig jaar? Misschien doe jij dit jaar wel helemaal niets anders, omdat kerst 2016 perfect geregeld was. Iedereen was enthousiast over zijn of haar kerstpakket. Wil je echter dit jaar toch graag de nadruk op iets totaal anders leggen? Dat kan, neem wat betreft de kleurkeuze van het kerstpakket de hoofdkleur van je bedrijfslogo bijvoorbeeld. En kijk straks bij de kunstzinnige artikelen wat er goed bij het personeel in combinatie met het bedrijf past.

Dit jaar wordt het kerstpakket kleiner.

Het is jammer, maar helaas. Het kerstpakket zal dit jaar kleiner uitvallen door tegenvallende resultaten en verwachte problemen in de toekomst. Als deze regels voor jouw bedrijf gelden dan is dat uiteraard minder leuk dan wanneer je flink uit kunt pakken. We kunnen je echter verzekeren dat ook de goedkopere kerstpakketten in de smaak zullen vallen en wat betreft kwaliteit niet minder zijn dan de duurdere pakketten. Ook heb je keuze genoeg zelfs met een kleiner budget. Kom je er straks niet helemaal uit, laat ons je verder helpen.

Dit jaar wordt het kerstpakket groter.

Leuk, om te kunnen zeggen dat de kerstpakketten groter en duurder mogen zijn in 2017 dan in 2016. Fijn dat het bedrijf prima draait, dat er mogelijkheden zijn om je mensen extra te verrassen en te verwennen. Je kunt straks in alle categorieën op zoek gaan naar een geschikt kerstgeschenk. Kom je toch uit bij een goedkoper kerstpakket, dat je bijzonder graag cadeau wilt doen, dan kun je dit aanvullen met een cadeaubon bijvoorbeeld, die je ook in ons assortiment zult tegenkomen. Op die manier kan de medewerker ook nog zelf een cadeau kiezen. Wacht even af wat er straks allemaal online te vinden zal zijn en bespreek het met ons als je graag iets wil veranderen.

Dit jaar wordt het kerstpakket persoonlijker.

Heb je voorgaande jaren steeds voor mannelijke en vrouwelijke medewerkers hetzelfde kerstpakket besteld? Dit kan anders, als het jouw voorkeur heeft het dit jaar op een andere manier aan te pakken. Als straks alle kerstpakketten, producten en artikelen, cadeaubonnen online staan kun je op zoek gaan naar cadeaus speciaal voor mannen denk aan diverse soorten bier, wijn, wellness producten en voor vrouwen denk aan luxe verzorgende producten, een cadeaubon. Het aanbod is groot, dus die keuze is straks eenvoudig te maken.

Dit jaar kies ik voor een goede doelen kerstpakket.

Uit reacties van vorig jaar is gebleken dat veel werkgevers het erg prettig vinden om aan het einde van het jaar iets extra te doen voor een goed doel. In de praktijk blijkt echter dat de maand december een erg drukke maand is voor bijna iedereen. Wanneer de kerstpakketten kunnen worden gecombineerd met het steunen van een goed doel, dan wordt iedereen daar erg blij van. De werkgever hoeft er geen extra werk of inspanning voor te doen. Kerstpakkettenplaza doneert namelijk namens jou als werkgever een bedrag aan een gekozen goed doel. Het enige dat je moet doen is dit jaar kiezen voor de goede doelen kerstpakketten en de rest verzorgen wij. De goede doelen worden ook online bekend gemaakt.

Dit jaar wordt het een luxe kerstpakket.

Goede resultaten geboekt en vol goede verwachtingen voor heel 2017? In dat geval kun je luxer uitpakken in december. Een lekkere surprise op 5 december en een fraai kerstpakket voor de feestdagen. Zou het dit jaar een beetje luxe uit mogen vallen? Jouw mensen verdienen het en ons aanbod heeft ook daarmee rekening gehouden. Heerlijke verwenpakketten, leuk om de geven en fantastisch om te ontvangen.

Dit jaar kan de medewerker zelf kiezen.

Een nieuw bedrijf, nieuwe gezichten die je allemaal nog moet leren kennen in de loop van het jaar. Maak het jezelf niet moeilijk met de feestdagen, maar kies voor een fijne cadeaubon. Altijd een geslaagd cadeau zeker als jij de mensen nog niet zo goed kent. Met deze cadeaubon kunnen medewerkers zelf iets naar hun zin kopen.

Dit jaar stel ik de kerstpakketten zelf samen.

De ervaring van voorgaande jaren heeft geleerd dat steeds meer werkgevers graag meer invloed hebben op de inhoud van het kerstpakket. De kerstpakketten worden als prima bestempeld, maar toch zijn er vaak werkgevers die bepaalde producten liever willen ruilen voor andere producten uit ons assortiment. Deze mogelijkheid is er ook dit jaar, vanaf een afname van 50 kerstpakketten kan de werkgever zelf zijn of haar invloed hebben op de samenstelling van de kerstpakketten.