Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerst 2018, zomaar wat gedachten

Hoe ziet de kerst er dit jaar uit? Gaat u wat anders proberen, was het kerstpakket vorig jaar zo leuk dat het dit jaar weer dezelfde wordt of zijn er prachtige nieuwe ideeën? Laat het Kerstpakkettenplaza.nl weten in Kerst 2018, zomaar wat gedachten!

Kerst 2018, zomaar wat gedachten! Gedachten van Kerstpakkettenplaza.nl

De sneeuw dwarrelt rustig neer richting de grond, de open haard staat aan en de pakjes worden uitgepakt. Het is gezellig, iedereen heeft plezier, de familie is tevreden. Een schets van de ideale kerst. Maar wat zit er in het kerstpakket dit jaar? Kerstpakkettenplaza.nl neemt je mee in een vooruitblik naar de kerst van 2018.

Het kerstpakket

Dit jaar kan er werkelijk van alles in het kerstpakket zitten. De traditionele pakketten blijven natuurlijk populair, maar de minder traditionele pakketten lijken ook terrein te winnen. Natuurlijk, er kan vaak weinig boven een mooi, traditioneel pakket. Gevuld met lekkernijen, zoutjes en van alles waar we nog weken van kunnen genieten. Maar het minder traditionele pakket blijkt vaak ook erg leuk.

Wat zit er dan in?

In het minder traditionele pakket kan werkelijk van alles zitten. De fleecedekens zijn bijvoorbeeld erg mooi, functioneel en leuk om te krijgen. Gezellig en knus, kenmerken van zowel de kerst als het fleecedeken. Daarnaast wordt de winterbbq ook een mooie activiteit om rekening mee te houden. Lekker bakken met een warme jas aan, het klinkt misschien vreemd, maar het kan gezien worden als aanrader. Neem er een van de lekkere (speciaal)bieren bij en de avond heeft een mooie start om er een memorabele avond van te maken.

Kerst 2018, zomaar wat gedachten!

Nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar de eerlijke producten of de avontuurlijke opties. Kerstpakketten met survivaltools en kompassen? Het kan allemaal, en het is ook allemaal erg leuk.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord!