Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerst; De leukste tijd van het jaar!

Ondanks dat het nog heel ver weg lijkt, voordat je het door hebt is het al weer zo ver: kerstmis 2018! En niets is natuurlijk zo leuk als het versturen én ontvangen van kerstpost. Elk jaar weer kopen we de leukste kaartjes in om vervolgens te versturen naar familie, kennissen, collega’s en onze dierbaarste vrienden. Het leukste is natuurlijk om een lief persoonlijk berichtje toe te voegen. Voel jij het al weer kriebelen? Wij zetten wat leuke tips op een rijtje voor de kerstpost van 2018!

Ontwerp je kaart online!

Tegenwoordig gebeurd natuurlijk alles online, er zijn steeds meer mogelijkheden om je eigen creativiteit te gebruiken tijdens het versturen van je kerstkaarten. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om je eigen ‘fotokaart’ te ontwikkelen. Dit werkt als volgt; allereerst moet je natuurlijk het perfecte plaatje schieten, of heb je er misschien nog een uit de oude doos? Denk bijvoorbeeld aan die mooie foto die je had gemaakt tijdens de wintersport, of de leukste familiefoto die je kan vinden! Huisdieren, kerstversieringen of andere eigen creaties doen het ook altijd goed.

Vervolgens kun je deze foto uploaden en er een leuke tekst aan toevoegen, de kaartjes worden vervolgens gedrukt en bij u thuisbezorgd, zodat je er zelf nog iets persoonlijks aan kan toevoegen. Of je kunt ervoor kiezen ze direct naar de geadresseerde te versturen, hartstikke gemakkelijk dus!

Ouderwets zelf knutselen

Natuurlijk kun je je creativiteit ook offline uittesten, door zelf aan het knutselen te gaan! Sla bijvoorbeeld wat leuker stickers en andere plaatjes in, of print zelf leuke foto’s uit. Zo kun je voor iedereen écht iets persoonlijks creëren. Een ander voordeel aan het zelf ontwerpen is dat je kunt spelen met 3D stickers, wat een nog leuker effect toevoegt aan de kaart.

Voeg een kerstzegel toe

En om de kerstkaart helemaal af te maken, voeg je natuurlijk een leuke decemberzegel toe om de envelop ook nog een kerst touch te geven! Dat kan dit jaar zelfs extra voordelig met de decemberzegels van Sandd.

Wij hebben er al weer helemaal zin in! Wanneer ga jij beginnen?