Kerst een feest, dat je met je personeel viert

Kerst is vanouds een feest van saamhorigheid. Samen de geboorte vieren, het feest van nieuw leven. Gelovig of niet, nieuw leven vieren we allemaal. En ieder zal een andere gedachte hebben bij het vieren van kerst. Maar het is een feit dat kerst een feest is voor velen, gezellige feestdagen met het gezin, familie en vrienden of heerlijke vrije dagen waarop juist niets hoeft. Mensen zoeken elkaar op en eten en drinken samen.

In de plaats van het eten en drinken komen steeds vaker andere activiteiten, die samen georganiseerd en gevierd worden. Ieder geeft zo een eigen invulling aan kerst. Als werkgever wil jij kerst niet zonder meer aan jou en je medewerkers voorbij laten gaan. Het overhandigen van een kerstcadeau na de kersttoespraak en een gezellig samenzijn hoort daar helemaal bij, een mooie traditie. Bij Kerstpakkettenplaza kun je terecht voor de mooiste kerstpakketten, groot en klein, goedkoop en duur, allemaal van de beste kwaliteit en met een optimale service.

Kerst, een feest van gezelligheid

Kerst vier je meestal met je gezin, familie en vrienden. Kerst, een feest van gezelligheid, samen eten en drinken en tijd met elkaar doorbrengen. Ook in je bedrijf kun je een sfeer creëren, waarin gezelligheid de boventoon voert. Laat de feestdagen niet ongemerkt aan jou en je medewerkers voorbij gaan, sta even stil zo op het einde van het jaar. Evalueer het jaar, bespreek de resultaten die je samen met je medewerkers hebt behaald. Een goede reden om ook de gezelligheid van kerst in je bedrijf te halen.

Samen een kerstborrel, een kort woordje van dank en elkaar prettige feestdagen en een mooi Nieuwjaar wensen. Als je dit afsluit met het overhandigen van een fraai kerstpakket, dan zal er over kerst in jouw bedrijf nog lang gesproken worden. Kerstpakkettenplaza biedt je graag een groot assortiment kerstpakketten. Bekijk het reuze aanbod, maak je keuze en laat de rest aan onze ervaren medewerkers over. Je bent verzekerd van kwaliteit en zeer verzorgde kerstcadeaus in diverse categorieën en prijsklassen. Met het geven van zo’n fraai kerstpakket geef je jouw medewerkers een cadeau om kerst nog gezelliger te maken.

Kerst, een feest dat je samen viert

Kerst vier je samen met eten en drinken en tafelspellen. Ook worden er tegenwoordig steeds meer andere activiteiten georganiseerd door gezinnen en families, een vakantie bijvoorbeeld. Het lang aan  tafel zitten om te eten en drinken is niet voor iedereen het hoogtepunt met kerst. Echter de traditie van het ontvangen van een kerstpakket van de werkgever is nog steeds wel erg populair. Het geven van cadeautjes aan je werknemers die zich het hele jaar voor jou en je bedrijf hebben ingezet geeft jou als werkgever veel voldoening.

Je bent het hele jaar samen, je werkt samen of bent in elk geval met je team voor je bedrijf in de weer. Je brengt veel tijd door op je werk, met je team en mede daarom voelt het goed om kerst samen te vieren met de mensen die het hele jaar voor je werken. Een gezellige lunch zo voor het einde van het jaar, een kerstborrel met korte toespraak of een woord van dank en als afsluiting het uitdelen van de kerstpakketten, waarna iedereen gaat genieten van vrije dagen en kerst thuis.

Kerst en de traditie van de kerstpakketten

Weet je waar de traditie van de kerstpakketten vandaan komt? Vroeger gingen mensen langs de deur bij de boeren om er zalig kerstfeest te wensen. Zij kregen dan wat te eten en te drinken. De meid en de knecht(en) van de boeren hadden op tweede kerstdag een vrije dag. Ze kregen dan een mand met boodschappen mee naar huis voor hun familie, het tegenwoordige kerstpakket. Er is dus eigenlijk niet zoveel veranderd, de kerstpakketten (de traditionele en de food kerstpakketten) met eten en drinken zijn gebleven.

Wat er is veranderd, is de inhoud en het uitgebreide aanbod van kerstpakketten. De inhoud hoeft namelijk geen eten/en drinken te zijn. Er zijn nu ook wellness pakketten, verzorgende luxe kerstpakketten op de markt en andere kerstpakketten (kunstzinnige kerstpakketten, kerstcomplimentenboxen, kerstpakketten met tijdschriftenbonnen). Jij als werkgever hebt de keuze uit diverse kerstcadeaus en je zult kijken wat er het beste bij je mensen past. Een mooie traditie die je in ere moet houden, daar zul je het mee eens zijn, toch!