Kerst in maart?

Officieel is deze week de lente begonnen, maar tot nu toe voelt het nog aan als het kerstseizoen. In ieder geval voor ons. Wij zijn namelijk al volop bezig met allerlei voorbereidingen voor de kerstpakketten van komend seizoen. We hebben al verschillende beurzen bezocht en zijn druk bezig met inspiratie opdoen voor nieuwe kerstgeschenken. Deze week zullen we u even meenemen achter de schermen, want waarom zijn wij in maart al volop bezig met kerst?

Om zoals ieder jaar een ruim en gevarieerd assortiment te kunnen bieden, is het belangrijk om vroeg te beginnen met ideeën opdoen. Er komt heel wat bij kijken, bij die kerstpakketten die u vlak voor de kerst ontvangt. Misschien staat u er niet zo bij stil, maar er gaat veel aan vooraf. Voordat de kerstpakketten verkocht en geleverd kunnen worden, moeten deze ontworpen en samengesteld worden. Daar zijn wij nu mee bezig. Om u een idee te geven van de beurzen die wij bezoeken, kunt u hieronder een impressie zien van een van onze bezoekjes.

Kerstbeurs Kerstbeurs Kerstbeurs Kerstbeurs

Heeft u goede kerst-ideeën? Deel ze met ons!

De komende weken zullen wij u op de hoogte blijven houden van onze bezigheden en zullen we leuke weetjes en afbeeldingen met u delen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van het bestellen of samenstellen van een kerstpakket? Of heeft u leuke tips voor onze nieuwe kerstpakketten? Laat het ons vooral weten! U kunt contact opnemen met onze klantenservice, maar ook via onze sociale media. Wij zitten klaar om u te woord te staan!