Kerst

Kerstmis is voor velen een van de mooiste periodes van het jaar.  Niet voor niets, want kerst staat voor vrede en zaligheid en is tevens een nationale feestdag. In deze tijd hebben (de meeste) mensen vakantie en worden er in deze tijd leuke dingen ondernomen. Hoewel Kerstmis/kerstfeest een christelijk feest is viert vrijwel iedereen deze dagen, zij het dan op hun eigen manier.

Kerst staat ook in het teken van lekker en uitgebreid eten. Het kerstdiner, meestal op de eerste kerstdag, is vaak een traditie waarbij er flink wordt uitgepakt. Vrienden, bekenden en/of familie worden uitgenodigd en er wordt uitgebreid getafeld, vaak onder het genot van een drankje. Het kerstfeest staat in het teken van het samen vieren en familiebezoek is een van de meest gangbare dag invullingen.

Kerst? Maak het extra speciaal met een kerstpakket!

Mensen ervaren Kerstmis als een bijzonder feest wat een bepaald gevoel oproept. Er wordt dan gesproken van een ‘kerstsfeer’. Dit komt voornamelijk door de prachtig versierde omgeving, vooral winkels en straten worden helemaal in de kerstsfeer aangekleed. Een kerstboom mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ook het krijgen van een kerstpakket is een traditie die vrijwel niet meer weg te denken is tijdens de kerst. Traditiegetrouw geven werkgevers rond de kerstdagen een goedgevuld kerstpakket of ander kerstgeschenk aan hun werknemers of zakenrelaties.

Het gaat bij kerst en kerstpakketten niet om de hoogte van het bedrag, het gaat natuurlijk om het gebaar. dit klinkt als een cliché, maar toch wer het zo. Het gaat om aandacht schenken en dat pakt men op als beloning. Een kerstpakket tijdens de kerst is een van Nederlands meest gewenste geschenken. Heerlijk traditioneel een kerstpakket uitpakken wint weer aan terrein. Afgelopen jaren hebben veel relaties gekozen voor ‘eigen keuze kerstpakketten’en komen daar nu op terug omdat men het schenkmoment erg mist. Het gevoel ontstaat ook bij medewerkers dat er helaas weinig aandacht aan het geschenk is besteed, met alle negatieve consequenties van dien!

Klik eens op de afbeelding en doorloop alvast onze collectie en ervaar “Kerst”

Kerst