Kerstgeschenk zelf kiezen

Wat is er nou gemakkelijker dan uw medewerkers zelf een kerstpakket te laten kiezen? U kunt eens een kijkje nemen bij Kerstcomplimenten.nl, want dat is hét all-in geschenkenconcept. Daarmee kunt u uw medewerkers en/of relaties de mogelijkheid bieden om zelf één of meerdere passende geschenk(en) te kiezen uit ons uitgebreide assortiment.

Het is eenvoudig te regelen en het is gebruiksvriendelijk en veilig. Bij ons heeft u de keuze uit zestien prijscategorieën, de pakketten zijn gevuld met de meest leuke geschenken, belevenissen, traditionele kerstpakketten, wijn en uiteraard is er ook aan de goede doelen gedacht. Hierdoor is er dus een enorme keuzevrijheid! Iedereen is vanaf nu blij en tevreden met zijn of haar kerstpakket, want iedereen mag zelf een kerstpakket kiezen.

Vanaf nu heeft u zelf geen omkijken naar het logistieke proces, want dat nemen wij met aandacht en de grootste zorg voor onze rekening. Er kan door u als werkgever bij ons een offerte aan worden gevraagd. Als wij uw bestelling binnen hebben, wordt het hele proces in gang gezet.

Kerstgeschenk zelf kiezen – Werkwijze Eigen Keuze Pakketten

Voor de eigen keuze pakketten kunt u gebruik maken van Kerstcomplimenten.nl en dat is een hele goede keuze. Om te beginnen gaat u een aantal stappen doorlopen. Dan heeft u het snel geregeld. Het eerste wat u gaat doen is het budget bepalen. Dit houdt in dat u het budget voor het cadeau van uw medewerkers gaat bepalen. Het budget wordt dan door ons omgezet in complimenten en aan de hand daarvan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dan kunt u een getekende offerte e-mailen, faxen of scannen. Wij zullen de opdracht dan per e-mail bevestigen en dan krijgt u inzicht in wat de mogelijkheden zijn.

Wij gaan dan aan de slag en wij maken exclusief voor uw medewerkers tot twee weken voor uitlevering van de vouchers, ‘uw winkel’. Dat is het moment waarop uw medewerkers worden verwelkomd met uw persoonlijke boodschap en herkennen dan ook uw logo. Dan wordt aan u gevraagd om een welkomsttekst of videoboodschap en logo voor de webwinkel aan te leveren. Wij kunnen u daar ook bij helpen als u dat wat lastig vindt om zelf te doen. Als dat is gebeurd dan verzenden wij u de kerstcomplimentenboxen toe en deze krijgt u op de afgesproken datum. U zult zien dat de Kerstcomplimentenbox is voorzien van een waardecheque met uitleg. Hier vindt u bijvoorbeeld het adres van de website (URL) waar iedereen in kan loggen. Ook vindt u de gebruikersnaam en inlogcode en het aantal te besteden complimenten (punten) alsmede de besteltermijn.

Medewerkers verrassen met een kerstpakket

Ieder jaar is er weer een leuke moment, de feestdagen in december, dat u uw medewerkers kunt verrassen met een kerstpakket. Dit jaar kunnen dat de Kerstcomplimentenboxen zijn. Het assortiment waaruit uw medewerkers kunnen kiezen bestaat uit een mix van luxe, trendy, sportieve geschenken, huishoudelijke artikelen, belevenissen, traditionele kerstpakketten, wijnen en nog veel meer. Dat wordt een leuke tijd, zeker voor de ontvangers, omdat ze dan kunnen bekijken welk cadeau zij graag willen ontvangen.

De medewerkers ontvangen na een bestelling een bevestiging per e-mail. Wanneer de zending wordt verzonden, ontvangen uw medewerkers een Track & Trace code. Vervolgens zullen de gekozen geschenken, in feestelijke geschenkdozen, door PostNl binnen vijf werkdagen op de door uw medewerkers opgegeven afleveradressen worden bezorgd. Wilt u graag weten wat onze mogelijkheden zijn en wat de voordelen zijn die wij u kunnen bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en een kijkje nemen op onze website.

Meer informatie kerstgeschenk zelf kiezen

De kerstpakketten brengen ieder jaar een heleboel werk maar ook weer veel voldoening met zich mee. De voorbereidingen om te kopen, het uitzoeken en het bestellen. Maar het kan ook zijn dat u het zo druk heeft, dat u het fijn vindt als uw medewerkers zelf hun cadeau kiezen. Een kerstpakket zelf kiezen is in dat geval een goede keuze Zij kunnen dan ook iets kiezen wat ze echt kunnen gebruiken en wat ze leuk vinden.

Kerstgeschenk zelf kiezen – U weet dan zeker dat ze blij zijn met het kerstgeschenk. Ieder jaar weer een leuk idee, dus ook daar kunt u dit jaar voor kiezen. Laat u maar eens inspireren door de mogelijkheden, want dan kunt u alvast uw keuze voor dit jaar bij ons bekend maken en alles regelen. Vanaf dat moment hoeft u zich er ook geen zorgen meer over te maken, want wij regelen het verder allemaal voor u.

Bekijk door op de onderstaande link te klikken onze mogelijkheden!

Kerstgeschenk zelf kiezen