Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstgeschenken 2016

Vanaf januari 2016 zijn wij alweer hard aan de slag om ons kerstgeschenken 2016 assortiment samen te stellen voor het komende jaar. Door al vroeg te beginnen kunnen wij als een van de eerste (online) leveranciers u een grote collectie kerstgeschenken in 2016 aanbieden.  Al vanaf de maand juli hebben wij het grootste deel van onze collectie van 2016 online staan en kunt u deze ook direct een offerte aanvragen en tot bestellen overgaan.

Al jarenlang hebben wij de meeste keuze aan kerstgeschenken di e u online kunt bestellen. Als een van de meest toonaangevende leveranciers hebben wij diverse verschillende soorten kerstgeschenken en meer dan 1.000 traditionele kerstpakketten. Naast drie eigen keuze concepten leveren wij ook Rituals kerstpakketten, fair trade kerstpakketten, cadeaubonnen enzovoorts. Zo vindt u voor elk idee wel een leuk kerstgeschenk.

Kerstgeschenken 2016; de nieuwe collectie is binnen!

Uit ervaring weten wij dat bedrijven vaak lang wachten met het daadwerkelijk bestellen van hun kerstgeschenken. Wij bieden u echter de mogelijkheid ze al direct na de zomer te kunnen bestellen zodat u verzekerd bent dat wij uw favoriete kerstpakket in het gewenste aantal kunnen leveren, zeker bij grote aantallen is dit aan te raden!

Kerstgeschenken 2016; wanneer bestellen?

Natuurlijk hebben wij het liefst een bestelling binnen. We kunnen dan eenvoudigere de productie plannen. Afhankelijk van het aantal te bestellen kerstgeschenken is de volgende opsomming een aardige leidraad.

  1. meer dan 1.000 stuks – begin Juli
  2. tussen de 500 en 1.000 stuks – eind Juli
  3. tussen 250 en 500 stuks – augustus/september
  4. tussen 100 en 250 stuks – oktober
  5. tussen 1 en 100 stuks – november/december

We hopen dat we u hiermee een beetje op weg te hebben geholpen. Mocht u vragen hebben staan we natuurlijk voor u klaar! Met meer dan 5 showroom en een collectie kerstgeschenken van meer dan 1.000 zijn we reeds meer dan 15 jaar in staat om duizenden bedrijven en particulieren te voorzien van de meest prachtige geschenken rondom de kerstperiode.

Indien u klik op de onderstaande afbeelding treft u de mogelijkheden “Kerstgeschenken 2016” aan. We wensen u op voorhand veel plezier!

kerstgeschenken 2016