Kerstgeschenken 2022

Vanaf januari 2022 zijn wij alweer hard aan de slag om ons kerstgeschenken 2022 assortiment samen te stellen voor het komende jaar. Door al vroeg te beginnen kunnen wij als een van de eerste (online) leveranciers u een grote collectie kerstgeschenken in 2022 aanbieden.  Al vanaf de maand juli hebben wij het grootste deel van onze collectie van 2022online staan en kunt u deze ook direct een offerte aanvragen en tot bestellen overgaan.

Al jarenlang hebben wij de meeste keuze aan kerstgeschenken die u online kunt bestellen. Als een van de meest toonaangevende leveranciers hebben wij diverse verschillende soorten kerstgeschenken en meer dan 1.000 traditionele kerstpakketten. Naast drie eigen keuze concepten leveren wij ook Rituals kerstpakketten, fair trade kerstpakketten, cadeaubonnen enzovoorts. Zo vindt u voor elk idee wel een leuk kerstgeschenk.

Kerstgeschenken 2022; de nieuwe collectie is binnen!

Uit ervaring weten wij dat bedrijven vaak lang wachten met het daadwerkelijk bestellen van hun kerstgeschenken. Wij bieden u echter de mogelijkheid ze al direct na de zomer te kunnen bestellen zodat u verzekerd bent dat wij uw favoriete kerstpakket in het gewenste aantal kunnen leveren, zeker bij grote aantallen is dit aan te raden!

Kerstgeschenken 2022; wanneer bestellen?

Natuurlijk hebben wij het liefst een bestelling binnen. We kunnen dan eenvoudigere de productie plannen. Afhankelijk van het aantal te bestellen kerstgeschenken is de volgende opsomming een aardige leidraad.

  1. meer dan 1.000 stuks – begin Juli
  2. tussen de 500 en 1.000 stuks – eind Juli
  3. tussen 250 en 500 stuks – augustus/september
  4. tussen 100 en 250 stuks – oktober
  5. tussen 1 en 100 stuks – november/december

We hopen dat we u hiermee een beetje op weg te hebben geholpen. Mocht u vragen hebben staan we natuurlijk voor u klaar! Met meer dan 5 showroom en een collectie kerstgeschenken van meer dan 1.000 zijn we reeds meer dan 15 jaar in staat om duizenden bedrijven en particulieren te voorzien van de meest prachtige geschenken rondom de kerstperiode.

Indien u klik op de onderstaande afbeelding treft u de mogelijkheden “Kerstgeschenken 2022” aan. We wensen u op voorhand veel plezier!