Kerstgeschenken bedrijven

Heeft u zich al goed voorbereid op het feest van Sinterklaas en uw surprises al besteld? Dan kunt u nu de focus leggen op kerstgeschenken bedrijven.  Misschien heeft u voor beide feesten uw bestelling al gedaan, mooi dan bent u op tijd klaar en bent u verzekerd van uw pakketten.

Zo niet, dan is er nu nog geen man overboord, maar….. de tijd gaat nu toch wel belangrijk worden. Twijfelt u eraan of het u gaat lukken om op tijd de kerstgeschenken te bestellen, laat het ons weten. Misschien mogen wij u daarbij helpen. Heeft u zelf echter tijd om het grandioze aanbod te bekijken, doe het, want u krijgt er inspiratie door en zult dit eigenlijk niet willen missen. Het hoeft niet zo veel tijd in beslag te nemen en u kunt onze website bekijken wanneer u dat wilt, dus ook in het weekend en ’s avonds. Als u op een slimme manier te werk gaat, kunt u snel prachtige kerstgeschenken vinden en bestellen. Wat tips:

  • weet hoeveel kerstgeschenken u nodig heeft voor uw medewerkers en eventueel uw zakenpartners
  • ken uw budget
  • ga naar onze prachtige webwinkel kerstpakkettenplaza.nl
  • bepaal de categorie, wat heeft u vorig jaar gedaan? Doet u dat dit jaar weer op die manier of kiest u totaal iets anders?
  • zoek op prijs
  • lees de fiscale informatie, de kerstpakketten werkkostenregeling, interessant voor uw bedrijf
  • heeft u een keuze kunnen maken? Plaats uw bestelling.

Kerstgeschenken bedrijven bestellen

Aarzel niet als u vragen heeft over de inhoud van een pakket, over de goede doelen, over de betaalwijze, over het bezorgen enz. Stel uw vraag en wij geven u snel antwoord. Bij het kiezen van kerstgeschenken 2016 kunt u ook profiteren van het gemak van de Top 10, die wij voor u op de site hebben geplaatst. Elk kerstgeschenk groot of klein, goedkoop of duur is feestelijk verpakt en van een prima kwaliteit. Is de keuze erg moeilijk omdat uw medewerkers een zeer gemêleerde groep betreft kies dan voor het traditionele kerstgeschenk, lekker eten en drinken daar houdt iedereen van.

Of kies dit jaar als kerstgeschenk de tijdschriftenbon, hierbij is de keuze aan de ontvanger. Wilt u naast uw medewerkers aan nog een goed doel schenken, kies in dat geval voor een goede doelen kerstgeschenk. De goede doelen 2016 zijn Kika, Natuurmonumenten en Voedselbanken Nederland. U maakt de keuze aan welk goed doel wij twee euro per kerstgeschenk zullen doneren. U hoeft hiervoor verder niets te doen behalve te kiezen voor een goed doel kerstgeschenken 2016. Wij zorgen voor de financiële afwikkeling en doneren namens uw bedrijf het bedrag van twee euro keer het aantal bestelde kerstpakketten. Het bekijken van onze website is een feest, dat durven wij te stellen.

In de sombere novembermaand, de donkere dagen voor kerst is het bekijken van kerstgeschenken een lichtpuntje en u zult er blij van worden dat u uit dit fraaie aanbod kerstgeschenken 2016 voor uw medewerkers kunt kiezen. Kijk ook eens bij de rituals- en welnesspakketten voor ontspanning en verzorging en vergeet ook niet om de drankpakketten, de kunstzinnige pakketten, de Italiaanse pakketten, de foodpakketten en de foto op linnen pakketten te bekijken. Kortom veel kijkgenot op onze website kerstgeschenken bedrijven 2016.

Kerstgeschenken bedrijven