Kerstgeschenken tijdens de feestdagen

kerstgeschenken

Werkgevers kiezen vaak voor een thema voor geschenken, u vindt de thema’s eenvoudig in het kerstgeschenken inspiratiecentrum. Na de economische crisis zien veel werkgevers de noodzaak van tevreden werknemers wel in en zorgen dus ook dit jaar voor een mooi en goed gevuld kerstpakket.

Geschenken tijdens de kerstdagen; de traditie

De traditie van het geven van kerstgeschenken is stilaan een recht geworden in de ogen van de werknemers. Medewerkers zijn dan ook zeer ontevreden zijn en een mindere arbeidsinzet tonen als kerstpakketten om economische redenen niet geschonken worden.

Door middel van een kerstpakket beloond u uw medewerkers voor de inzet binnen het bedrijf. Ook laat de u hiermee zien dat u respect heeft voor de gedane arbeid. Mede door deze instelling is het ontvangen van een kerstpakket in de ogen van de meeste mensen een recht geworden. Medewerkers steken tegenwoordig hun ontevredenheid dan ook niet onder stoelen of banken.

kerstgeschenken voor medewerkers kiezen

Ondanks de fiscale voordelen die eraan verbonden zijn vinden veel ondernemers de keuze van de juiste geschenken moeilijk. Het is weer tijd voor de kerstgeschenken en kijken alle werknemers weer reikhalzend uit naar deze jaarlijkse gift. Geef een kerstborrel na het werk of een kerstlunch voor de werknemers waarna u iedereen wat vroeger naar huis laat gaan. Soms wordt ook gekozen om met zijn allen een dagje weg te gaan. Creëer extra socialere omgang buiten werktijd. Niet langer alleen zijn het de werknemers die met kerstgeschenken naar huis gaan maar steeds vaker zakenrelaties.

Eigen keuze kerstpakketten; het nieuwe kerstgeschenk?

Een ander fenomeen volgend uit het internet tijdperk is zijn eigen keuze kerstpakketten. Bij deze kerstgeschenken mogen de werknemers zelf voor een bepaald bedrag hun kerstpakket samenstellen, nadeel is dat de verrassing en het traditionele gevoel hierbij wel verdwijnt, een voordeel is dat je als ondernemer altijd werknemers hebt die tevreden zijn met hun kerstpakket.

Kerstgeschenken
Kerstgeschenken