Kerstpakket 2011-2012

Het seizoen voor het kerstpakket 2011-2012 is alweer in volle gang! De trends van dit jaar lijken vooral duurzame kerstpakketten te zijn. Deze kerstpakketten hebben dan een fair trade en/of biologische inhoud en passen helemaal in het straatje van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het MVO kerstpakket 2011-2012 geeft een bepaalde boodschap mee, namelijk dat er meer aandacht moet zijn voor de wereld en de mensen om ons heen. Milieuvriendelijkheid, eerlijke handel enzovoorts staan hierbij centraal. Steeds meer bedrijven richten zich op een duurzaam productieproces en deze ontwikkeling is ook te bespeuren in de kerstpakkettenbranche. Daarom is in het seizoen 2011-2012 een sterke opkomst hiervan te merken.

Naast duurzame kerstpakketten blijven de gebruikelijke thema kerstpakketten het meest verkochte kerstpakket. Deze traditionele kerstpakketten samengesteld rondom een bepaald thema blijven ook dit jaar weer uiterst populair. Verwacht wordt dat deze trend zich doorzet in het jaar 2012.

Als opvallende items dit seizoen komen de vuurkorf, de elektronische cupcake makers het duidelijkst naar voren. Mini pannetjes, reistassen/koffers en opbergmanden zien we inmiddels vrijwel standaard elk jaar terug.

In 2012 verwachten we dat het assortiment nog verder wordt uitgebreid met wellness kerstpakketten. Deze diep ontspannende giftsets zorgen voor een optimale ontspanning en laten u even ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven. Daarom geven veel werkgevers deze pakketten weg zodat hun personeel mentaal weer in balans komt, dit komt natuurlijk ten goede aan de arbeidsproductiviteit. Wij hopen daarom dat onze Rituals kerspakketten ook in 2012 veel besteld zullen worden!rituals