Kerstpakket 2019

De tijd is aangebroken om uw kerstpakket 2019 te bestellen. Op dit moment heeft u namelijk nog een ruime keuze. Wij verwachten binnen een paar weken weer volledig uitverkocht te zijn.

Hoe gaat dat nu eigenlijk in z’n werk zo’n kerstseizoen? Graag leggen we u meer uit. In Januari, februari en maart worden diverse nationale en internationale beurzen bezorgt. Keer op keer weten de producenten ons weer te verrassen met de meest uiteenlopende producten. Vervolgens laten we van de producten die we selecteren een “Monster” komen. Een monster is zeg maar een proefexemplaar. Als alle monsters binnen zijn gaan we met een heel team de kerstpakketten 2019 samenstellen. U kunt zich voorstellen dat dat een hele klus is. We hebben als doelstelling dat de collectie jaarlijks sterk moet wisselen en kiezen meerdere hoofdthema zoals Biologische kerstpakketten, Fair trade kerstpakketten.

Als alle pakketten “op papier” gemaakt zijn gaan we rekenen en komen tot een in- en verkoopprijs.

Begin april gaan we naar de fotograaf en worden alle kerstpakketten op de gevoelige plaat vastgelegd. In Mei worden bij ieder kerstpakket unieke teksten  geschreven en vullen we de website met beeld- en inhoudsomschrijvingen.

Het grote wachten is begonnen! Kerstpakket 2019

Niet zo heel veel bedrijven zijn met kerstpakketten bestellen bezig in de maand juni en juli, de showrooms ontvangen we wel dat de wat grotere klanten, echter na de zomer komen de bestellingen van het Mkb pas op gang.

Kerstpakket 2019; De start van de kerstpakketten productie

Vanaf week 36 gaan we voor produceren, het is namelijk onmogelijk om alle productie in de weken voor de kerst te plannen. Eenvoudig omdat het aantal te produceren kerstpakketten te groot is om te managen. We produceren door tot ongeveer 3 dagen voor kerst.

De meest spannende tijd voor de kerstpakketten leveranciers is dan aangebroken.

Wat doet het weer tijdens de uitleverperiode…

Kerstpakket 2019- Hier de leukste kerstpakketten (1.300!) voor medewerkers! Kies kerstpakketten en steun automatisch & gratis uw Goede doel!Vanaf zo’n 6 december begint de uitleverperiode van alle kerstpakketten, met als grote piek de twee weken voor de kerst. Enorme aantallen kerstpakketten en dito aantal vrachtwagen gaan kriskras door Nederland om de pakketten in goede orde af te leveren. Alles valt of staat bij een goede planning en toch speelt hier een geluksfactor een belangrijke rol: het weer. Als het weer goed is is er niets aan de hand natuurlijk, maar als het sneeuwt, regent of erger nog ijzelt dan bestaat er een kans dat de zendingen vertragingen oplopen. We adviezen daarom ook altijd wat extra tijd in te ruimen zodat men ervan verzekert is dat de kerstpakketten erop tijd zijn.

We hebben getracht u een beknopte uitleg te geven, wenst u meer info? De medewerkers van onze klantenservice beantwoorden graag al uw kerstpakketten vragen.

Kerstpakket 2019
Kerstpakket 2019