Kerstpakket bestellen voor bedrijven

Kerstpakket bestellen voor bedrijven – Over tweeënhalve maand is het alweer kerstmis, het jaar vliegt voorbij! Heeft u er al bij stilgestaan wat u dit jaar aan uw werknemers cadeau gaat geven met de feestdagen?

Misschien is het wel het eerste jaar dat u met personeel aan de slag bent gegaan. Of het eerste jaar dat u er bij stilstaat dat u wat extra’s wilt doen voor uw medewerkers. Een goed moment om eens een kijkje te komen nemen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Bij ons kunt u namelijk een goed beeld krijgen van de mogelijkheden om uw personeel te verrassen. Bij ons kunt u eenvoudig kerstpakket bestellen voor bedrijven.

Met de feestdagen is er niets zo leuk, dan ook uw medewerkers eens te verrassen met een leuke attentie, een presentje, een kerstgeschenk. Er worden u zoveel mooie kerstpakketten aangeboden, dat u er nog moeite mee kunt krijgen om een keuze te maken. Zoveel moois bij elkaar. Veel mooie pakketten en dan is er nog de vraag, waar gaat u dit jaar uw personeel mee verrassen? Een drankpakket? Een foodpakket? Of gaat u zelf een kerstpakket samenstellen. Gaat u daarvoor een van onze showrooms bezoeken? Dat laatste is mogelijk tot 1 november!

Zelf een pakket samenstellen is een hele goede optie en daar kunt u natuurlijk ook voor gaan. Het zal u alleen maar goed doen om eens te bekijken welke opties er zijn. Zoveel mooie kleuren, producten en mogelijkheden bij elkaar. Het moet voor 2016 wel een prachtig kerstpakket worden! Ieder jaar selecteren wij namelijk weer prachtige kerstpakketten, dus welk pakket u ook gaat kiezen. Alle pakketten zijn bijzonder en meer dan de moeite waard! Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Zo kunt u per categorie bekijken welke pakketten er u worden aangeboden. Daarnaast kunt u ook naar de prijzen kijken en aan de hand daarvan een keuze maken. Kerstpakket bestellen voor bedrijven is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Prijs kerstpakketten bekijken en bestellen maar…

Om het kiezen een stuk gemakkelijker te maken, kan er bij ons ook op prijs gezocht worden. Er wordt hierin het volgende aangeboden:

  • Kerstpakketten van 5-20 euro
  • Kerstpakketten van 20-25 euro
  • Kerstpakketten van 25-30 euro
  • Kerstpakketten van 30-35 euro
  • Kerstpakketten van 35-40 euro
  • Kerstpakketten van 40-45 euro
  • Kerstpakketten van 45-50 euro
  • Kerstpakketten van 50-55 euro
  • Kerstpakketten van 55-85 euro

Kerstpakket bestellen voor bedrijven
Voordat u een keuze gaat maken, is het goed dat u weet wat u per werknemer te besteden heeft. Dit kunt u doen door het totaal bedrag dat u beschikbaar heeft, te delen door het aantal medewerkers en dan weet u wat een pakket maximaal mag kosten. Voor de kerstpakketten van 2016 is het raadzaam dat u daar nu een keuze in gaat maken en dan ook weet welke kerstpakketten het kunnen worden dit jaar. Ook dan is er nog volop keuze, maar zo weet u in ieder geval wat u te besteden heeft en welke keuzes er gemaakt kunnen worden (zonder dat u achteraf merkt dat het te prijzig is).

Daarom wijzen wij u er graag op, dat u eerst gaat kijken wat de kosten per pakket maximaal mogen zijn en dan kunt u snel een keuze maken en bekijken wat hét kerstpakket van 2016 wordt.

Selectie kerstpakketten bekijken en online kerstpakket bestellen voor bedrijven!

Als u weet wat het budget is wat u te besteden heeft, dan kunnen de kerstpakketten nader bekeken worden en kan er een keuze worden gemaakt. In het begin gaat u vast en zeker meerdere pakketten bekijken en weet u nog niet zo goed welk kerstpakket het gaat worden, maar het is dan goed om een selectie te maken. U kunt een aantal pakketten even openen en dan naast elkaar houden. Welke van deze kerstpakketten spreken u het meeste aan? Kijkt u daarbij eens naar de namen, de inhoud van het pakket, de kleuren en de manier hoe dat het wordt verpakt.

De kleine details kunnen voor u de doorslag geven. Daarom is het ook goed dat u naar de mogelijkheden gaat kijken en er achter gaat komen wat u mooi vindt. De kleinste dingen, de leuke details moet u ook maar eens goed in u opnemen. Dan kunt u aan de hand van de gemaakte selectie een mooi kerstpakket bestellen voor uw medewerkers. Er worden hier genoeg kerstpakketten voor bedrijven aangeboden en daar gaat u nu achter komen! Ook voor uw medewerkers zijn er geschikte kerstpakketten te vinden.

Showroom bezoeken of online bestellen?

Voordat u kiest voor kerstpakket bestellen voor bedrijven, heeft u de mogelijkheid om de showroom te bezoeken (tot 1 november). Dit geeft u een beeld van alle producten en daardoor kunt u nog beter de keuze maken om zelf kerstpakketten samen te stellen. Maar als u een mooi pakket heeft gezien, dan kunt u het ook eenvoudig en snel online bestellen. Het is maar net waar dat u de voorkeur aan geeft. Let er wel goed op dat u nog tot 1 november onze showroom kunt bezoeken, dus als u daar gebruik van wilt maken, wees er dan snel bij. De showrooms zijn nog maar een paar weken geopend. Laat u inspireren en kies vandaag nog uw kerstpakketten bij ons op Kerstpakkettenplaza.nl.

Heeft u tijd voor een bezoek aan onze showroom? Zeker doen, u zult geïnspireerd worden door de fraaie producten. Wij begrijpen het echter ook als u daarvoor geen tijd heeft, daarom kunt u online alles op uw gemak bekijken en de inhoud van de pakketten duidelijk zien en lezen. Wij verzorgen alle kerstpakketten tot in de puntjes of ze online of in de showroom zijn besteld dat maakt niets uit. Wat wel veel uit maakt zijn tevreden klanten en daar zetten wij ons voor de volle 100% voor in. Kerstpakket bestellen voor bedrijven is gemakkelijker dan ooit. Bekijk hier ons assortiment!

Kerstpakket bestellen voor bedrijven