Kerstpakket cadeaubon

Kerstpakket cadeaubon

Heeft u weleens overwogen om een te kiezen voor een totaal ander kerstpakket? Dan is een kerstpakket cadeaubon een goede optie!

Als u kiest voor een cadeaubon weet u zeker dat de ontvanger gelukkig zal zijn met het kerstpakket. Hij of zij kan immers zelf hiervoor iets uitkiezen. Maar tussen cadeaubonnen zitten vaak veel verschillen!

Kerstpakket cadeaubon- Wat zijn de opties?

Er zijn vele verschillende opties voor kerstpakket cadeaubon. Er zijn tegoedbonnen die men geheel vrij kan besteden, maar het kan ook een bepaald tegoed zijn in de vorm van punten waarvoor men een cadeau mag uitkiezen. Zulke concepten worden eigen keuze kerstpakketten genoemd. Hiermee heeft men de keuze uit een groot assortiment food en non-food producten waaruit men één of meerdere keuzes moet maken (afhankelijk van het gekozen budget/tegoed).

De ontvanger van een tijdschriftenbon kan bijvoorbeeld kiezen uit tijdschriften, maand-bladen, gidsen enzovoorts, kortom uit leesvoer. Een eigen keuze kerstpakket of een algemene cadeaubon geeft veel meer keuze en is een stuk minder specifiek.

Om er toch een heus kerstgeschenk van te maken zitten de bonnen fraai verpakt in een geschenkverpakking. Zo geeft het toch wat meer een echt kerstgevoel en heeft de ontvanger toch het idee dat het een echt “pakket” ontvangt.

Kerstpakket cadeaubon- Combineren

Naast onze eigen keuze kerstpakketten hebben wij nog een aantal andere opties. Ze hebben wij in ons assortiment ook Tijdschrift cadeaubonnen en diner cadeaubonnen. Deze cadeaubonnen zijn aangevuld met heerlijke foodartikelen. Zo geeft u toch een compleet kerstgeschenk met een handige cadeaubon.

La Cubanita en Door Weer & Wind

Als laatste hebben wij dit jaar een aantal speciale kerstlijnen. Dit zijn de La Cubanita en De Door Weer & Wind producten. Op deze producten vindt u leuke kortingsacties!

Bekijk hieronder ons assortiment Eigen Keuze Kerstpakketten. Voor vragen mag ik altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Kerstpakket cadeaubon